Afbeelding

Fotoexpositie "Karakter"

zaterdag 14 januari 2017 15:00 tot 20:00

Op 14 januari aanstaande wordt er onder de naam “Karakter” een eindexamenexpositie georganiseerd voor de Fotovakschool te Boxtel. In Galerie Vonk te Aarle Rixtel zullen 7 verschillende karakters, 7 verschillende fotografen, er hun laatste en meest indrukwekkende werken presenteren.

Cindy Nijssen uit Veghel laat de dingen zien zoals ze zijn. Lokale ambachten die de aandacht verdienen,  prachtige portretten op locatie, zoals  van trotse motorvrouwen met hun prachtige motoren.

Christil Liebregts is al vanaf haar tienertijd geïnteresseerd in fotografie. In 2014 legde ze haar klikklak camera opzij om met haar verjaardagscadeau, een spiegelreflexcamera, te starten aan haar opleiding aan de Fotovakschool. Haar specialiteit is vooral autonome fotografie.

Lot de Pont is 35 jaar oud en gespecialiseerd in portretfotografie. Met haar geweldig inlevingsvermogen in anderen, kan ze de portretfotografie een heel eigen gezicht geven. Vooral kinderen weten haar met hun blik op de wereld erg te boeien.

Ton Wijnen uit Heesch, pas 3 jaar actief als fotograaf, fotografeert natuur. In het bijzonder  macrofotografie en heeft grote interesse voor sportfotografie. Hij volgde de Fotovakschool om een goede basis voor de toekomst te krijgen wat betreft fotografie.

Bram van Dal maakt sprekende portret- en fashion foto’s. Hij streeft er naar om mooie, sprekende, krachtige foto's te maken, door kennis en creativiteit met elkaar te combineren.

De Bakelnaar Marcel van Gerwen is sinds jaar en dag te vinden op festivals en bij optredens van (Rock/Metal) bands in Brabant. Maar nu maakt hij ook portretten van echte mensen. Mensen met een bite, voor de duvel niet bang.

Niek Geneuglijk maakt sportfoto’s en doet aan redactionele fotografie.

De expositie is slechts 1 dag te bezichtigen, dus ben erbij, van 15:00 – 20:00u op 14 januari.

Galerie Vonk is te vinden aan de Klokkengietersstraat 1 te Aarle Rixtel.