Afbeelding

Open dagen bij Lifestyle Gennep

Zakelijk 254 keer gelezen
GENNEP - Lifestyle Gennep, het nieuwe fitnesscentrum in Gennep, nodigt iedereen uit voor een bezoek en rondleiding tijdens de Open Dagen, op zaterdag 10 Januari en zondag 11 januari van 10.00 tot 15.00 uur. De medewerkers van Lifestyle leiden u graag rond en laten u daarbij alle mogelijkheden zien. En dat zijn er talloze.

[image=296619]

Van de uitgebreide fitness zalen, de nieuwe kleedkamers met douches en sauna, de speciale groepslessen zaal, het spinning theater en de gezellige bar. En onbeperkt sporten kan al vanaf 15,95 euro per maand.
Tijdens de Open Dagen kan men ook zien wat er binnen het Lifestylecenter nog meer is te doen. Naast Lifestyle healthcenter zijn er gevestigd: yogastudio BodyMotion, Atelier Mirso, TSP de TheaterSpeelPlaats en Dansschool Karin Groenen. Tussen 12 en 15 uur zullen er diverse demonstraties te zien zijn van alle partijen.

Uniek concept
Lifestyle Gennep heeft een uniek concept voor de regio. Om 7 uur ’s ochtends gaan de deuren open. Vanaf die tijd kan er de hele dag door worden gesport tot 22.00 uur ’s avonds, non stop.
Afhankelijk van het doel kan er specifiek getraind worden op bijvoorbeeld buik, billen, benen, spierkracht, afvallen, spierversteviging en figuurcorrectie.
Hiervoor zijn specifieke trainingsschema’s ontwikkeld. Naast deze specifieke programma’s kan er een persoonlijk trainingsschema programma worden opgesteld. In overleg met een van de fitnessinstructeurs. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt. Er loopt altijd een fitnessinstructeur rond die je kan en wil helpen.

Cursus gezond afvallen
Per heden kan men zich aanmelden voor de cursus gezond afvallen. Dit progamma bestaat uit 10 weken begeleiding van zowel een gewichtsconsulent Kathelijn en Personal Trainer Bart. Wekelijks is er één afspraak over voedingsadvies van 30 minuten; één meet- en weegmoment; persoonlijke begeleiding bij het trainingsprogramma en het werkboek “ik mag alles eten”. Het is een individueel programma waarmee resultaat gegarandeerd. Dankzij de unieke samenwerking tussen Natuurlijk bij Kaat en Lifestyle Gennep krijgt u een korting van 100,00 euro. De totale investering voor deze 10 weken bedraagt 295,00 euro. Bij de meeste zorgverzekeraars wordt dit of een deel daarvan vergoed.

Groepslessen
Lifestyle Gennep is trots dat ze vanaf nu ook alle dagen groepslessen op het rooster heeft staan. Kijk voor het uitgebreide rooster op de website: www.lifestylegennep.nl.
De groepslessen variëren van 60+, Zumba, Bodyshape , Combi les, Combi plus, Pump en shape en Aerobics. Afhankelijk van de soort les wordt er gewerkt aan vetverbranding, spierversteviging en conditie. De Buik, Benen en Billen komen sowieso veel aan bod. Kenmerkend voor de groepslessen zijn de lekkere muziek en de enthousiaste instructrices die ervoor zorgen dat de les afwisselend en leuk zijn en voorbij vliegt. Kom gerust een keer meedoen en probeer het uit.

Unieke lage abonnementen
Het meest opvallende en onderscheidende van Lifestyle zit hem in de prijs. Heldere en duidelijke prijzen: Je kunt al onbeperkt sporten voor 15,95 euro per maand tijdens daluren. Dat wil zeggen, van 07.00 tot 17.00 uur en ook in het weekend. Wil je onbeperkt sporten? Dan betaal je 19,95 euro per maand. Voor de groeplessen geldt een toeslag van 4,00 euro per maand. Dat is omgerekend 3,70, 4,60 en 5,50 euro (inclusief groepslessen) per week. Dit maakt Lifestyle Gennep naar eigen zeggen het goedkoopste fitnesscentrum in Gennep en zelfs in de hele regio. Naast het trainen in de ruime zalen met airco is dat inclusief gebruik van de sauna bij de kleedkamers.
Kortom, op een totaaloppervlak van meer dan 1000 vierkante meter, volop keuze uit activiteiten die bij je passen. En dat voor de laagste prijs die je kunt vinden in de hele omgeving. Dat is het unieke concept van fitnesscentrum Lifestyle Gennep.

Actiemaand
Om iedereen kennis te laten maken met het nieuwe centrum, heeft Lifestyle Gennep januari uitgeroepen tot actiemaand. Je kunt je gratis inschrijven tot en met 31 januari en je kunt ook gebruik maken van een gratis proeftraining. Wil je daarbij begeleiding, dan graag eerst een afspraak maken.
Lifestyle healthcenter Gennep is te vinden aan de Maasweg 49 te Gennep. Voor meer informatie kunt u op de website www.Lifestylegennep.nl kijken of bellen naar (0485) 21 24 24.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant