SSS'18 verdedigt klopte EVVC met 1-2 in Vinkel. (archieffoto: Piet Jeuken)

SSS'18 overtuigend naar tweede ronde ten koste van EVVC, Prinses Irene en Heeswijk beiden exit

Voetbal 141 keer gelezen

VINKEL | SSS'18 heeft ten koste van EVVC de tweede ronde van de nacompetitie bereikt. De Overloonse formatie won vanavond met 1-2 in Vinkel, wat na de 1-0 zege op eigen veld van afgelopen zondag natuurlijk ruim voldoende was. In ronde twee moet de ploeg van coach Ales Jurcik het opnemen tegen Venlosche Boys. Prinses Irene verloor op eigen veld met 1-2 van Venlosche Boys. Heeswijk ging pas in de verlenging door de hoeven in Eygelshoven bij LHC.

SSS'18 besliste het treffen met EVVC binnen het half uur. Bas Joosten zette de gasten na twintig minuten op voorsprong met een harde knal, waarna het treffen tien minuten later feitelijk al werd beslist door Koen Verlinden, die koel bleef. Vrijwel direct na de aftrap kwam de thuisploeg nog terug tot 1-2 (Pim van der Doelen), maar verder liet SSS'18 het niet komen.
SSS'18 speelt komende zondag eerst thuis tegen Venlosche Boys. De donderdag erop is de return in Venlo.

Prinses Irene – Venlosche Boys 1-2
Voor Prinses Irene is het sprookje uit. Op eigen veld gingen de elf van trainer John Meijs met 1-2 onderuit tegen het bezoekende Venlosche Boys. Volkan Tasmedir opende al in de 12e minuut voor de ploeg uit Venlo. Job van den Elzen (eindelijk weer fit) maakte na een half uur gelijk. Na rust twee gelijkwaardige ploegen met als enig verschil dat de bezoekers scoorden na tien minuten in de tweede helft. Opnieuw noteren we de naam van Tasmedir. Door deze winst treft Venlosche Boys in de volgende ronde SSS'18.

LHC – Heeswijk 1-1 (2-1 na verlenging)
Al na 2 minuten keek Heeswijk tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Lars Remans, daarna waren de bezoekers 88 minuten lang de bovenliggende partij en kregen verschillende goede kansen maar het team van Marc van de Ven wist slechts een keer te scoren via Wouter van Dijke. Ook in de verlenging bleven de blauw-witten veruit de betere, maar Sala Saadan was de enige die nog wist te scoren. In de slotfase tegen 10 man van LHC werd voor de 3e keer de paal geraakt, maar doelpunten vielen niet meer. Ondanks een uitstekende wedstrijd is het seizoen voorbij de Heeswijkers. Op dit moment heerst dus vooral het gevoel dat er nog meer had ingezeten, maar uiteindelijk mag het team van Dijkhoff en Viking entertainment terugkijken op een prima seizoen!