Gratis aandacht voor evenementen in Land van Cuijk Magazine 2017
Gratis aandacht voor evenementen in Land van Cuijk Magazine 2017

Gratis aandacht voor evenementen in Land van Cuijk Magazine 2017

Toerisme 778 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De talrijke evenementen, die elk jaar in het Land van Cuijk worden georganiseerd, maken een (meerdaags) bezoek aan deze regio extra aantrekkelijk. In de Land van Cuijk Agenda worden al deze activiteiten samengebracht. De evenementen worden zo actief onder de aandacht van inwoners van deze regio én toeristen en recreanten gebracht. De Land van Cuijk Agenda wordt onder meer gepubliceerd in het binnenkort te verschijnen Land van Cuijk Magazine 2017, maar ook online via de websites heerlijkeontmoetingen.nl en landvancuijk.nl en op de websites van ondernemers in de regio. 

Daarnaast vormt de Land van Cuijk Agenda de basis voor de activiteitenkalender, die het Regionaal Bureau voor Toerisme komend seizoen tweewekelijks gaat versturen naar alle verblijfsaccommodaties. Zij kunnen de kalender vervolgens meegeven aan hun gasten. Organisatoren van evenementen weten zich er daarmee van verzekerd dat hun activiteit onder de aandacht van een breed publiek wordt gebracht. Wie zijn evenement graag wil toevoegen aan de Land van Cuijk Agenda kan dat op twee manieren doen:
•    stuur een korte beschrijving van het evenement (wanneer, wat, waar en voor wie) plus een foto of een logo naar info@rbtlandvancuijk.nl
•    nog eenvoudiger is het om het agendabericht zelf aan te maken via www.landvancuijk.nl/meedoen/evenement-aanmelden
Plaatsing van de agendaberichten is gratis.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant