Kindermusicalproject Martinusparochie in Cuijk.
Kindermusicalproject Martinusparochie in Cuijk.

Kindermusicalproject Martinusparochie in Cuijk

Kunst en cultuur 236 keer gelezen

CUIJK | Ook dit jaar werken de kinderen van kindermusicalgroep Abracadabra aan een musicalproject in samenwerking met de Martinusparochie. De nieuwe musical werd geschreven door kinderboekenschrijfster Monique van der Zanden en heet 'de tuin van Als'. Kinderen die mee willen doen, zijn van harte welkom.

Voor de musicals van Abracadabra hoeven kinderen geen auditie te doen of speciaal talent te hebben. Ze dansen, zingen, spelen, denken mee na over hoe het spel eruit zal zien en maken zelf het decor en de rekwisieten. Tijdens de voorstelling hoeft geen kind ooit lang in de coulissen te wachten, iedereen is bijna voortdurend op het toneel. De visie van musicalgroep Abracadabra is, dat ieder kind zo de kans krijgt zijn talent te ontdekken en op zijn eigen manier een bijdrage te leveren aan het geheel.
De repetities zijn op donderdagen van 18.30 tot 19.45 uur in het parochiezaaltje van de Jozefkerk. De uitvoering is op zondag 16 april in de Martinuskerk. Info en aanmelden kan op www.abracadabraonline.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant