De nieuwe winkel van Van Wely Optiek aan de Steenstraat in Boxmeer is eind vorig jaar helemaal vernieuwd. (foto: Van Wely Optiek)
De nieuwe winkel van Van Wely Optiek aan de Steenstraat in Boxmeer is eind vorig jaar helemaal vernieuwd. (foto: Van Wely Optiek)

Van Wely Optiek genomineerd voor prestigieuze award

Zakelijk 393 keer gelezen

BOXMEER/AMSTERDAM | De nieuwe winkel van Van Wely Optiek in Boxmeer is genomineerd voor de Best Store Design Award 2017 van brancheorganisatie NanaWoody&John. "Wij zijn natuurlijk heel vereerd met deze nominatie", glundert eigenaar Olaf van Wely van Van Wely Optiek.

"We zijn zeer aangenaam verrast dat we tot de tien leukste of beter gezegd de tien mooiste optiekzaken van Nederland behoren", leggen Olaf en Fabienne uit. "De Best Store Design is een award die wordt uitgereikt door alle Nederlandse leveranciers in de optiek. Zij komen bij alle winkels en dus maakt de nominatie ons al heel trots. Nog leuker is dat de consument de belangrijkste stem uit mag brengen welke uiteindelijk bepalend is. Onder de genomineerden zitten winkels die veel groter zijn als wij en waar we heel erg tegenop kijken. Als er iets is wat we niet wilden is het 't standaard concept optiekzaak. Wij hebben juist in branches buiten de optiek zoals bars, restaurants en hotels hun inspiratie opgedaan omdat ze daar heel goed begrijpen welke beleving een gastvrij gevoel creëert.
De uitreiking is maandag 10 april in Amsterdam. De winnaars worden mede bepaald door de consument. Stemmen kan via de website www.vanwelyoptiek.nl en de Facebookpagina van Van Wely Optiek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant