Oost Brabant Rit: een historische rit waarin rijplezier voorop staat.
Oost Brabant Rit: een historische rit waarin rijplezier voorop staat.

Oost Brabant Rit: historische rit waarin rijplezier voorop staat

Sport 308 keer gelezen

BOXMEER | De Auto Sport Club Boxmeer en omstreken houdt op zondag 2 april weer de Oost Brabant Rit. De start van de 55e editie zal wederom plaatsvinden bij De Weijer in Boxmeer.

Dit unieke, historische auto-evenement staat open voor alle liefhebbers van de kaartlees-sport of recreatief toeren. Deelname is in principe mogelijk met elke voor straatgebruik toegelaten personenauto. De eerste deelnemer gaat om 9.30 uur van start.
Vanaf 15.00 uur worden de eerste deelnemers terugverwacht bij het historisch klooster de Weijer. De uitslag zal rond 17.15 uur bekend zijn en aansluitend volgt de prijsuitreiking. Start en finish vormen traditioneel een spektakel dat veel publiek trekt.

Klassement
De Oost Brabant Rit wordt verreden in drie verschillende klassen. De Recreatieklasse bestaat uit een fotozoek-rit in ongedwongen sfeer. De Toerklasse en Sportklasse krijgen een kaartlees-rit, bestaande uit de volgende 3 systemen: ingetekende pijlen, ingetekende punten, grensbenadering. Inschrijven kan via de website www.ascboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant