'Al jarenlang kijken omwonenden tegen een geweldige puinhoop aan van een bouwproject'
'Al jarenlang kijken omwonenden tegen een geweldige puinhoop aan van een bouwproject'
ingezonden

'Geweldige puinhoop'

Ingezonden 1.214 keer gelezen

Toen de gemeente Mook en Middelaar jaren geleden besloot dat de monumentale boerderij op de Kerkstraat 48 in Mook plaats moest maken voor zeven "eco-woningen" gingen de handen van de omwonenden niet op elkaar.

Jaren later is er een bedrijf aan de gang gegaan die nauwelijks iets produceert. Al jarenlang kijken omwonenden tegen een geweldige puinhoop aan van een bouwproject waar geen einde aan lijkt te komen.
De gemeente doet niets, staat deze rotzooi toe en houdt omwonenden consequent aan het lijntje door niet de informeren en niet te handhaven.
Het zal de gemeente Mook en Middelaar een rotzorg zijn dat hun inwoners dagelijks met deze bende (verzamelplaats van onkruid, opslagplaats, stortplaats) worden geconfronteerd.

Liever maakt de gemeente zich druk over een niet door de inwoners ondersteund centrumplan en het voor de zoveelste keer aanpakken van het Kerkplein.
Dat de hele Kerkstraat er niet meer uitziet en nu nog meer kapot wordt gereden door de aan- en afvoer van bouwmaterialen voor het nieuwe plein deert de gemeente niet. Het ziet er toch niet uit.

De Kerkstraat ligt op alle doorgaande toeristische routes en verwelkomt zelfs tweemaal de Nijmeegse vierdaagse.
De gemeente zou zich kapot moeten schamen om toeristen en wandelaars door en langs deze bende te laten komen.
Bewoners moeten zich maar verenigen om verlaging van de WOZ waarde van hun woningen af te dwingen. Die bewoners hebben zeker een punt.
De gemeente Mook en Middelaar verdient in ieder geval géén punten!

Theo Heinink
Mook

'Al jarenlang kijken omwonenden tegen een geweldige puinhoop aan van een bouwproject'
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant