Tennistalent Tessa Cöp uit Cuijk hoopt in augustus mee te mogen doen aan het NK Jeugd tot en met 16 jaar. (foto: Alice Cöp)
Tennistalent Tessa Cöp uit Cuijk hoopt in augustus mee te mogen doen aan het NK Jeugd tot en met 16 jaar. (foto: Alice Cöp)

Cuijks tennistalent Tessa Cöp dichtbij NK Jeugd t/m 16 jaar

Sport 891 keer gelezen

CUIJK | Tessa Cöp uit Cuijk blijft verrassen. Het jeugdlid van de Cuijkse tennisvereniging Graaf Herman won onlangs een 3-ster jeugdtoernooi in Best. Hiermee is haar positie op de jeugdranglijst gestegen, waardoor er reële kansen zijn om in augustus deel te mogen nemen aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen tot en met 16 jaar.

Sinds kort is Tessa geselecteerd voor de Dutch Tennis Foundation (DTF). Dit is een actieve stichting voor jeugdige Nederlandse tennistalenten. Het doel van hen is het verkrijgen van voldoende financiële middelen om jonge tennistalenten meer en betere trainingsmogelijkheden te bieden en tevens te begeleiden bij internationale toernooien. Op deze manier wil men zoveel mogelijk tennistalenten de top laten halen.

Ondersteuning
"Een van de eerste sponsors van Tessa is Marc Sport te Cuijk. Marc is zeer bekend in en met de tennissport. Hij adviseert en begeleid meerdere tennissers in de juiste materialen en kleding. Tessa hoopt dat er meerdere bedrijven in het land van Cuijk haar via deze weg willen gaan ondersteunen", zegt haar moeder Alice Cöp.
Voor meer informatie zie: www.dutchtennisfoundation.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant