De braderie in Gennep.
De braderie in Gennep.

Braderie Gennep wordt voor 41e keer georganiseerd

Algemeen 597 keer gelezen

GENNEP | Dit jaar wordt voor de 41e keer de grote Braderie in Gennep georganiseerd onder vlag van de OVG; waarvan nu het 5e jaar door Empire Entertainment. De gezelligste Braderie van de regio! Vorig jaar werd het 40 jarig jubileum groots gevierd; dit jaar richten we ons meer op de inhoud van de Braderie, aangezien er al voldoende gevierd wordt met 400 jaar stadhuis in Gennep.

Tussen 11.00 en 15.00 uur zal het hele centrum bruisen van de activiteiten. Zo is er een braderie met zo'n 200 kramen, is het koopzondag, muziek en demonstraties, kinderentertainment, kinderrommelmarkt, open Podium, horeca en meer. 

Open podium
Met het open podium biedt Empire Entertainment een leuk samengesteld programma waarbij stichtingen, verenigingen en ander talent de mogelijkheid krijgt om zich te profileren en een breed publiek te benaderen. Het podium staat op het Jan Lindersplein.

Spektakel
SD Producties organiseert weer een muzikaal spektakel op de markt; belangeloos voor een goed doel. Dit jaar komt alle opbrengst ten goede aan Stichting Wens in Beweging; uw wensambulance.

Kinderrommelmarkt
De kinderrommelmarkt op het Jan Lindersplein en in de Brugstraat mag ook zeker niet vergeten worden; wederom tegelijk met de Braderie van 11.00 – 15.00 uur.

U kunt parkeren op de parkeerplekken in de buurt van het centrum en natuurlijk is op De Grote Heeze van waaruit 2 pendelbussen GRATIS rijden. Verder zal het weer een kwalitatief hoogwaardige braderie zijn met een divers aanbod, leuke (win)acties, een hapje en een drankje: kortom een geweldig uitje voor het hele gezin!

Volg het laatste nieuws en programma's via www.facebook.nl/empireentertainment

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant