Topdrukte bij Beugen Buiten tijdens de kermis van vorig jaar.
Topdrukte bij Beugen Buiten tijdens de kermis van vorig jaar.

Beugen Buiten met Pipo Pé, Platenbus en dorpsbarbecue

Algemeen 439 keer gelezen

BEUGEN | Beugen Buiten gaat op herhaling. De derde BB staat voor zondag 2 juln tijdens het kermisweekeinde op de agenda.

Beugen Buiten start dit jaar stipt om 13.30 uur met clown Pipo Pé. Een show voor kinderen en vooral mét kinderen. De hele middag kunnen de kinderen zich vermaken met de kermisattracties en de creatieve en muzikale activiteiten van Beugen Buiten. Voor de volwassenen is er een lounge-corner op het (beach)terras met een Bierstube met speciaal biertjes en een Koftailbar met koffie en cocktails. De muziek komt van De Platenbus, een oude brandweerwagen waaruit vinylmuziek komt.
Vanaf 15.00 uur is het podium voor de cheerleaders van Sport Club Partisans Athletics uit Boxmeer, gevolg door een workshop.
Daarna is het podium vanaf 16.00 uur voor Stef, bekend van het RTL-programma The Voice Kids. Ook aan eten is gedacht. Het Beugens Bakhuys zorgt weer voor een heuse dorpsbarbecue vanaf 17.00 uur. Om 21.00 uur is het podium voor Paula Delaney, speciaal ingevlogen vanuit Engeland om Beugen Buiten te verbazen met haar geweldige stem. Niet alleen nummers van Amy Winehouse komen voorbij.
Vrijdag begint de kermis met de Beugense Beerpong Kampioenschappen en zaterdagavond treedt de band Tchom op. Maandag is er matinee met de Lekke Band.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant