Wendy Kerstens met het Citizen-horloge.
Wendy Kerstens met het Citizen-horloge.

Wendy Kerstens winnares van Citizen-horloge

Algemeen 835 keer gelezen

BOXMEER/CUIJK | Of toeval bestaat? Vraag het maar aan Wendy Kerstens (42) uit Cuijk. Zij is de winnares van het Citizen-horloge geworden van de Boxmeerse juwelier Le Blanc.

In de Maas Driehoekbijlage Kees, van uitgeverij Talvi, deelde zij het Facebookbericht over het te winnen horloge. Het lot wees de Cuijkse vervolgens als winnares aan. Ze durft het bijna niet te zeggen, maar in mei won ze een helikoptervlucht in Volkel door een prijsvraag in het Udens Weekblad (ook van Talvi) te winnen. "Toen ik het bericht kreeg dat ik het horloge had gewonnen dacht ik dat het een grapje was. Maar het bleek dus echt waar te zijn."
Ze kreeg het uurwerkje ter waarde van 279 euro uitgereikt van Eefke Peters, eigenaresse van Le Blanc dat de prijs beschikbaar stelde.
Het Citizen-klokje van edelstaal met vouwsluiting, met eco-drive, chronograaf en saffierglas was evenwel een mannenhorloge. Geen probleem, stelde Eefke Peters. "Dan mag je het ruilen voor een dameshorloge." En zo geschiedde. Omdat het damesklokje wat goedkoper was dan het mannenhorloge kreeg Kerstens het verschil in de vorm van een waardebon terug. Over service gesproken. Binnenkort stapt Wendy Kerstens weer bij Le Blanc binnen. Dat vindt ze niet erg. "Mijn man Hans en ik gaan vaker in Boxmeer winkelen. De winkelstraat hier is veel gezelliger dan in Cuijk. Wij zijn geboren en getogen Cuijkenaren. Mochten we ooit willen verhuizen dan zouden we best in Boxmeer willen wonen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant