De Barbecue Bike Boxmeer van Fred Verhees, klaar voor gebruik.
De Barbecue Bike Boxmeer van Fred Verhees, klaar voor gebruik.

Barbecue Bike Boxmeer als culinair wonder op wielen

Algemeen 1.126 keer gelezen

BOXMEER | Het hoeft in deze weken maar even droog te zijn en je ruikt het overal; de barbecue. Je hebt ze in verschillende maten en vormen. Maar de creatie van Fred Verhees was er nog niet: de Barbecue Bike Boxmeer.

Een roostertje op wat stenen met wat zilverpapier eronder of de Big Green Egg (de Rolls Royce onder de barbecues), je kunt het zo gek niet verzinnen of het bestaat. Is niet helemaal waar. Fred Verhees bedacht de fietsbarbecue die tegenwoordig door de Boxmeerse straten rolt; de Barbecue Bike Boxmeer om precies te zijn.
Grillmaster Fred Verhees komt graag met zijn fiets bij u op bezoek. Om bij uw feestje te barbecueën. Op houtskool, zoals het hoort. Authentieke grillgerechten als burgers en worsten, huisgemaakt en vers, met coleslaw, flatbread. Of een pulled pork die meer dan twaalf uur op een laag vuurtje heerlijk is gegaard. Of heeft u liever een Suid-Afrikaanse Braai. Ook Aziatische gerechten met echte Indonesische pindasaus zijn mogelijk.
Verhees: "Ik probeer van barbecueën een culinair feest te maken. Ik bied mijn gasten veel meer dan voorgegaarde hamburgers, rundvleessalade en een sausje uit de fles."
Wilt u de Barbecue Bike Boxmeer ook een keer op bezoek? Neem voor afspraken contact op met Fred Verhees; 06-48492954, verhees.fred@gmail.com of op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant