Sfeerimpressie van Sint Hubert op zijn Best in 2016.
Sfeerimpressie van Sint Hubert op zijn Best in 2016.

Voor het eerste gratis entree bij Sint Hubert op zijn Best

Algemeen 602 keer gelezen

SINT HUBERT | Het dorpsfeest Sint Hubert op zijn Best staat traditiegetrouw in het laatste weekeinde van augustus op het programma. Dit jaar is dat niet anders. Nieuw dit jaar is dat de entree gratis is en dat geldt ook voor de attracties.

Zaterdagavond 26 augustus zal het dak van de feesttent eraf gaan met The Rousers. Een jonge, energieke band die het afgelopen jaar op de Zwarte Cross speelde en in 2016 is uitgeroepen tot Discoverband van het jaar. Ze spelen aanstekelijke meezingers, knallende medleys en de niet te vergeten quilty pleasures.
Kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro. Bestellen kan via www.sthubertopzijnbest.nl of ga naar de AH in Mill of Difference in Sint Hubert.
Zondag 27 augustus staat de ouderwets gezellige braderie met livemuziek en entertainment centraal. Op veler verzoek is gekozen om terug te keren naar het Pastor Bogersplein als middelpunt van het festijn. Hier staat ook de feesttent met op zondag het terras en attracties voor de jeugd.
Er zijn die dag verschillende optredens, zoals van harmonie Ons Genoegen, The Wild Weeping Willies, DJ Benzel, dansschool Keep on Movin en The Bandits. Enkele attracties die de bezoekers aantreffen zijn een klimvuurtoren, er is een skelterrace, een ballenbak, opblaaskussens en nog veel meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant