René Rutten,  Hans Verberk, Guido Rutten, Peter Boumans en Martien Kuipers (vlnr) vormen Hallo Westerbeek.
René Rutten, Hans Verberk, Guido Rutten, Peter Boumans en Martien Kuipers (vlnr) vormen Hallo Westerbeek.

Middeleeuwse klucht en Hallo Westerbeek in De Speultuin

Algemeen 420 keer gelezen

OPLOO | Aan het einde van de vakantie wordt het eerste seizoen in openluchttheater De Speultuin in Oploo op donderdag 24 augustus afgesloten met een Middeleeuwse klucht en muziek.

Wagenspeelgroep Karrespel speelt om 18.30 uur de Middeleeuwse klucht Hoop. Een stuk dat is bewerkt door John Volkers van de Leidsche Kluchten Compagnie en nabewerkt door Henny Lenkens van Karrespel. Hoop duurt ongeveer twintig minuten, is vermakelijk en spannend.
Aansluitend speelt de Oploose band Hallo Westerbeek een gevarieerd muziekprogramma van rock tot folk met een eigen sausje.
De band bestaat uit Martien Kuipers, Hans Verberk, Guido Rutten, René Rutten en Peter Boumans, allen afkomstig uit Oploo. De meeste muzikanten hebben al in diverse bands gespeeld zoals OEF, Vledder en de Jacco Band. Eerder speelde Hallo Westerbeek al voor publiek tijdens het plaatselijke Hamfeest en Plo Licht Op. Daarnaast verzorgen ze op verzoek wel eens optredens in huiselijke kring.
Rond 22.00 uur klinken de laatste noten van Hallo Westerbeek en van het theaterseizoen over De Speultuin, waar ook de inwendige mens niets tekort hoeft te komen. Vanaf 18.00 uur staat de Speultuindeur open en de toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant