De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs van het Land van Cuijk en Noord-Limburg.
De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs van het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Dit zijn de drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg

Algemeen 1.558 keer gelezen

BOXMEER | De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs van het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn woensdagmiddag bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst bij de Rabobank.

Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding, Erik Lanting van H&P Supermarkt en Geert Meulensteen van Mola maken kans op de prijs die op vrijdag 2 november van dit jaar wordt uitgereikt. 

Renske Natuurlijke Diervoeding
Renske van den Berg vertelde trots hoe ze haar bedrijf Renske Natuurlijke Diervoeding in Cuijk 25 jaar geleden vanaf de grond heeft opgebouwd. "Ik kan de levens van honden en katten echt wezenlijk verbeteren en daar ben ik trots op."

H&P Supermarkt
Erik Lanting van H&P Supermarkt in Siebengewald ging tijdens de crisis de uitdaging aan en met succes. "Nog steeds heb ik maar één doel voor ogen: meer klanten naar Siebengewald lokken", aldus de van oorsprong Achterhoeker. 

Mola
Geert Meulensteen is van oorsprong bakker. In zijn bedrijf Mola rollen jaarlijks miljoenen producten van de band. "We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ik ben super trots op mijn team", liet hij weten. 

De Ondernemersprijs wordt vrijdag 2 november uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Schouwburg Cuijk. Dit jaar wordt voor de tweede keer de prijs 'Opmerkelijk Ondernemerschap' uitgereikt. Vorig jaar ging die titel naar wijlen Chris Kepser. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant