Afbeelding

Cheque van 15.000 euro overhandigd tijdens Haringparty

Algemeen 803 keer gelezen

CUIJK | Kiwanisclub Land van Cuijk hield donderdag 21 juni de jaarlijkse Haringparty. Dit netwerkevent werd bezocht door zo'n 250 gasten. Tijdens een kort officieel gedeelte werd door voorzitter Chris van Kempen een cheque overhandigd aan Miranda van den Broek en Ivo Wijdeveld van Hospice de Cocon uit Sint Anthonis. Door een extra inspanning van Cox Holding, Foreignflex, het Boxmeers Tapijthuis, Lambert Blonk Assurantiën en Warenhuis Pieper die ieder 1000 euro aan de Cocon schonken, stond er op de cheque een bedrag van maar liefst 15.000 euro  vermeld. Dit bedrag is bestemd voor vervanging van de verwarmingsinstallatie en aanschaf van air conditioning voor de bewoners van de Cocon.

Daarna togen de gasten naar het dakterras van het Inspyrium van de Firma Ebben waar tot laat genoten werd van haring en andere visgerechten verzorgd door Fish Plaza uit Siebengewald en de wijnen van Robbers & van den Hoogen uit Arnhem. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het Chase Quartet.

Kiwanisclub Land van Cuijk is een lokaal onderdeel van de wereldwijde Kiwanis organisatie. Via onder ander de Haringparty zamelen zij geld in wat aan goede doelen wordt besteed. Het eerstvolgende evenement is Muziek in de Mais op 18 augustus aan de Haringsestraat te Haps

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant