LVCNET heeft de inschrijftermijn verlengd tot 14 juli.
LVCNET heeft de inschrijftermijn verlengd tot 14 juli.

SP Boxmeer: LVCNET past regels tijdens 'het spel' aan

Algemeen 136 keer gelezen

BOXMEER | De Socialistische Partij (SP) in de gemeente Boxmeer heeft het college van B en W vragen gesteld over het verlengen van de inschrijftermijn voor LVCNET (glasvezel). "Het is niet de bedoeling om het tijdens 'het spel' de regels aan te passen", aldus SP-raadslid Jaap van Densen.

Van Densen wil van het college weten waarom op het laatste moment wordt afgeweken van de eerste gemaakte afspraken en of LVCNET of de gemeentebesturen nogmaals van plan zijn om de termijn te verlengen als op 18 juli blijkt dat het aantal inschrijvingen onvoldoende is. Van Densen: "Tevens willen wij weten of er extra kosten worden gemaakt door het verlengen van de inschrijftermijn."

Inschrijvingen
In ongeveer de helft van de dorpen in het Land van Cuijk zit LVCNET inmiddels op een inschrijfpercentage van 43 procent of meer. Vooral in de grotere kernen valt het aantal inschrijvingen echter tegen. Daarom worden nog twee grote glasvezelevents gehouden. In navolging van Boxmeer zullen de ambassadeurs en vrijwilligers van LVCNET op zaterdag 9 juli in Cuijk (Louis Jansenplein, 11-15 uur) en op 16 juli in Grave (Lunette parkeerplaats, 11-15 uur) aanwezig zijn. De allerlaatste inschrijfochtend is op zondag 17 juli van 10.00 tot 13.00 uur in De Posthoorn te Haps.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant