Bij winkels in Boxmeer komen in totaal 50 zuilen te staan waar ieder en heel uur een model op komt te staan.
Bij winkels in Boxmeer komen in totaal 50 zuilen te staan waar ieder en heel uur een model op komt te staan.

Alles uit de kast voor Lifestyle Koopzondag in Boxmeer

Centrum 295 keer gelezen

BOXMEER | Op zondag 30 april is het in Boxmeer wederom de sprankelende Lifestyle Koopzondag. Afgelopen jaren werd de rode loper uitgerold als catwalk, deze editie komt er een modeshow in nieuwe stijl. Daarnaast staat deze Koopzondag bol van de leukste activiteiten om naar te kijken en aan mee te doen. Voor vrouwen, mannen en kids.

Fabienne van Wely: "We hebben 50 zuilen laten maken die voor alle deelnemende winkels komen staan. Ieder half en heel uur komt daar 15 minuten een model op te staan. Uiteraard worden dan ook steeds de outfits gewisseld. Om 14 uur en 16 uur komen alle modellen naar de Rabobank waar een catwalk is gemaakt. Tijdens deze show zal er door de speakers klinken wat de zomertrends worden! De pleinen en straten in Boxmeer hebben ieder een eigen Lifestyle Thema.."

Vrouwenplein en mannenstraat
Marion Reefs: "We richten voor het Gemeentehuis een 'Vrouwenplein' in. Hier vindt u bijvoorbeeld Schoonheidssalon Blooming en Ici Paris, zij zullen demonstreren hoe de juiste make-up u kan laten stralen. Sfeerberg Wonen, heeft naast bijzondere woonartikelen, ook een prachtige collectie tassen en sjaals die zij deze dag graag etaleren op het Vrouwenplein. Verder kunt u uzelf laten informeren over wat het dragen van de juiste kleuren met u doet. Er wordt zelfs een auto verloot door Autobedrijf Jetten die aanwezig is met de stichting Make a Wish!'
Fabienne: "We hebben natuurlijk ook aan de mannen gedacht. We hebben in de Steenstraat een 'Mannenstraat' gecreëerd. Hier vind je een heuse stropdassenbar van Jansen & Jansen. De StraightRazors Barbershop. laat de echte ambacht van de mannenkapper zien. In deze straat vind je ook de perfecte mountainbike en goed gereedschap voor het echte 'mannenwerk."

Kinderplein vóór het casino
"De kinderen kunnen kleine poppendametjes maken en voorzien van de hipste kleding. Dit poppendametje mag ook mee naar huis. Er kunnen ook hippe handtasjes gemaakt worden. Verder kunnen ze hun eigen moestuintje aanleggen en natuurlijk ook mee naar huis nemen. Er is leiding aanwezig."
Natuurlijk zijn deze dag ook alle winkels en horeca geopend. Meer weten? www.centrumboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant