Kaartverkoop voor toneelstuk bij de oude 'rômfabriek'

Kunst en cultuur 468 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Wie in september verzekerd wil zijn van een zitplaats bij het historische oorlogstoneelspel 'In de schauw van rômfabriek' in Sint Anthonis, kan kaarten aanschaffen tijdens de eenmalige voorverkoop op zondag 5 maart.

Het avondvullende spel 'In de schaduw van de rômfabriek', dat door de gezamenlijke toneelgroepen van Oploo, Ledeacker en Westerbeek wordt opgevoerd, is geschreven door Henny Lenkens en staat onder regie van Jet Lenkens. Het verhaal draait om het georganiseerde verzet in de regio rond Sint Anthonis. De spelfragmenten worden ondersteund met filmbeelden en toepasselijke muziek.
Het spel wordt gespeeld op het bedrijfscomplex van de voormalige zuivelfabriek 'De Eendracht' aan Den Hoek 10 in Sint Anthonis. De première is op vrijdag 15 september. De overige opvoeringen zijn op 16, 17, 20, 22, 23 en 24 september. De voorverkoop (15 euro, t/m 12 jaar: 10 euro) is op zondag 5 maart van 11.00 tot 13.00 uur aan Den Hoek 10 in Sint Anthonis. Daarna alleen online via www.openluchtspeloploo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant