Winkeleigenaar Frans van Dinter met TNSD-zanger Stefan Kollee. (foto: Hans Vos Fotografie)
Winkeleigenaar Frans van Dinter met TNSD-zanger Stefan Kollee. (foto: Hans Vos Fotografie)

Optreden The Naked Sweat Drips bij Van Dinter

Kunst en cultuur 363 keer gelezen

BOXMEER | De Boxmeerse band The Naked Sweat Drips geeft zaterdag 4 maart een intiem optreden in boekhandel Van Dinter in Boxmeer. Vanaf 12.00 uur speelt het zestal nummers van zijn debuutplaat Psycho Sister op semi-akoestische wijze. Het album is per heden exclusief verkrijgbaar bij Van Dinter.

Vanwege de groeiende vraag naar het album in Boxmeer en omstreken hebben Van Dinter en The Naked Sweat Drips de handen ineen geslagen. The Naked Sweat Drips bestaat uit Winand Derks van de Ven (gitaar), Luc Jeuken (toetsen), Stefan Kollee (zang), Kristian Strik (gitaar) Rick Veldkamp (bas) en Jimmi Vos (drums).

Lovende recensies
Psycho Sister kwam eind januari uit en heeft lovende recensies ontvangen. Zo schreef het Belgische magazine Rocktribune: "Alles op deze schijf is op en top professioneel, van uitvoering tot productie." Maandblad Lust For Life bejubelde Psycho Sister eveneens: "Een overweldigende luistertrip en nu al een van de beste debuutalbums van 2017."
De band speelt door heel Nederland. Op 22 april speelt het zestal in Riche te Boxmeer met het Oosterhoutse rocktrio Windup Space als voorprogramma. Kijk voor meer speeldata op www.thenakedsweatdrips.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant