Weer Talententuin bij Gryphus

Kunst en cultuur 32 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus in Vierlingsbeek om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. En wel op zaterdag 4 maart.

De muzikale acts JayJay, Janet en JunXion vertolken dit keer de hoofdrollen. JayJay is een jong Nijmeegs band met een voorliefde voor new soul en funk. Janet is de voormalig zangeres van Alter Ego die na het uiteenvallen van deze band in haar eentje verder is gegaan als singer-songwriter. JunXion is afkomstig uit het Land van Cuijk en speelt prog-rock en fusion Kersver bewijs hiervan is het debuutalbum Inevitable RED dat afgelopen januari uitkwam.
Open podium de Talententuin vindt plaats op zaterdag 4 maart aanstaande in Gryphus, Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Gryphus gaat open om 20.30 uur, het eerste talent betreedt om 21.00 uur het podium. De entree voor deze Talententuin is geheel gratis. Info: www.gryphus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant