Kinderen kunnen tijdens Koningsdag op het Kees Michielseplein in de Cuijkse wijk De Valuwe onder meer hun fietsen versieren. (archieffoto: Ad Megens)
Kinderen kunnen tijdens Koningsdag op het Kees Michielseplein in de Cuijkse wijk De Valuwe onder meer hun fietsen versieren. (archieffoto: Ad Megens)

Uitgebreide viering Koningsdag in Cuijkse wijk De Valuwe

Kunst en cultuur 853 keer gelezen

CUIJK | Het Kees Michielseplein in de Cuijkse wijk De Valuwe is donderdag 27 april het decor van verschillende activiteiten voor jong en oud in het kader van Koningsdag. Ook kan er een rondgang door de wijk worden gemaakt met een huifkar.

Rodeostier, muismeppen, springkussen, fiets versieren, koe melken, eendjes hengelen, schminken en nog veel meer activiteiten staan op de rol. Er is tevens een braderie en een rommelmarkt en er is een uitgebreid muziekaanbod, met (live) muziek door onder meer SgoedJonge x Lood de Kloot, zangeres Sarah, Los Pompadores, DJ Black Jack en The BBC Band. Special guest is Ielja Strik.

Met de huifkar...
Omdat De Valuwe 60 jaar bestaat, kan (tussen 12.00 en 16.00 uur) op het Kees Michielseplein in de huifkar worden gestapt voor de zogeheten 'Tour de Valuwe'. Op diverse locaties in de wijk kan worden in- en uitgestapt. Ook zijn er kinderspelen en een loterij. "Er wordt ook extra aandacht besteed aan het 60-jarig bestaan van de wijk tijdens het programma op het podium", laat de evenementenwerkgroep van wijkraad De Valuwe weten. "Een compliment voor alle vrijwilligers die dit mogelijk maken."
Koningsdag in De Valuwe is donderdag 27 april van 10.00 tot 18.00 uur op het Kees Michielseplein. Info: www.devaluwe.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant