Kraantje Pappie.
Kraantje Pappie.

Opnieuw Kinderparadijs tijdens Mill at the park

Kunst en cultuur 362 keer gelezen

MILL | Het landschapspark in Mill zal op 24 en 25 juni weer worden omgetoverd tot festivalterrein van Mill at the park. Zaterdag is er feest met onder andere Dansado & De Feestneger, DJ Benzel en Kraantje Pappie.

De zondag zal net als vorig jaar een familiedag zijn met een Kinderparadijs. De sponsoring van dit Kinderparadijs wordt mede mogelijk gemaakt door stersponsor Kinderdagverblijf de Kei en Gastouderbureau Roos. En zij zijn net als vorig jaar weer aanwezig op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur om te schminken.

Maar daarnaast is er ook live muziek van onder andere The Hot Studs, alles-op-verzoek band Peanuts en Kenny B (met live band). En wie weet leer jij tijdens een workshop Djembé van Muziekschool Music Fun wel mee te spelen met 'Parijs', de bekende hit van Kenny B.

Kinderen gratis entree
Dagkaarten voor Mill at the park kosten 15 euro en een combi-ticket 25 euro. Op zaterdag is er een minimumleeftijd van 16 jaar. De zondag daarentegen is voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar mogen namelijk onder begeleiding gratis het terrein op.

Kijk voor meer informatie op www.millatthepark.nl en like de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant