Cheque voor De Bolster in Sambeek.
Cheque voor De Bolster in Sambeek.

Mooi geldbedrag voor inrichting speelplein bij bs De Bolster in Sambeek

Opmerkelijk 359 keer gelezen

SAMBEEK | Basisschool de Bolster in Sambeek heeft afgelopen week een cheque van 15.100 euro overhandigd gekregen door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NGSK). De Bolster is bezig een natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats te realiseren, waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen. De bijdrage van NSGK is bedoeld voor de inrichting van de natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats.

Directeur Mercedes Nottet van De Bolster nam de cheque in ontvangst van Ingrid Zwets-Pelkmans van NSGK. Zij is blij met de bijdrage: '' Wij zijn zeer blij, dat onder andere de NSGK aan basisschool De Bolster deze mooie subsidie heeft verstrekt! Niet alleen voor onze kinderen is de vernieuwing van het schoolplein mooi, maar ook voor andere kinderen uit de buurt, omwonenden, de cliënten van Stichting Dichterbij en de cliënten van het SWZ. Tijdens schooltijden genieten de kinderen van De Bolster het meest van dit plein, maar daarna is het openbaar voor iedereen! NSGK, en alle andere subsidieverstrekkers, bedankt namens ons allemaal!"

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting steunt jaarlijks honderden projecten op het gebied van spelen, leren, wonen, werken en voorlichten. Met als doel dat kinderen en jongeren met en zonder handicap als vanzelfsprekend samen kunnen leven. Dat kan dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant