De familie Van de Kruijs uit Neerkant werd aangenaam verrast door Pascal ramen en deuren. (foto: Rietje Mollemans)
De familie Van de Kruijs uit Neerkant werd aangenaam verrast door Pascal ramen en deuren. (foto: Rietje Mollemans)

'Dankzij Pascal ramen en deuren kunnen we meer genieten van ons gezin'

Algemeen 716 keer gelezen

DEURNE | De familie van de Kruijs uit de Neerkant (Deurne) is drie jaar geleden in een emotionele rollercoaster terechtgekomen waar geen einde aan lijkt te komen.  Het begon na de geboorte van hun zoon Levi. Gezondheidsproblemen door vernauwing van de luchtpijp. Net nu dat het iets beter gaat met Levi heeft het noodlot weer toegeslagen. Bij de geboorte van hun tweeling Dex en Mila, nu 7 maanden geleden, bleek Dex dezelfde problemen als Levi te hebben, maar dan nog een stuk erger. Dex moest een canule krijgen. Dat is een buisje in een gaatje in de luchtpijp om de luchtwegen vrij te krijgen voor een grotere kans om te blijven leven. Door deze extra zorg zijn beide ouders thuis te komen zitten en is er geen geld voor enkele noodzakelijk werkzaamheden om het leven van Dex en het hele gezin minder zorgelijk te maken.

Joop Wijnands, Commercieel Manager bij Pascal ramen en deuren, zegt: "Toen Danielle Paffen, ondersteuner van ouders bij zieke kinderen om hun leven weer op te pakken, contact met me opnam en het verhaal vertelde wilde we helpen waar we konden. Na contact met enkele toeleveranciers en uiteraard met mijn directeur Tom Louwers hebben we besloten om kosteloos de gehele woning te voorzien van rolluiken, enkele kozijnen te vervangen en de voordeur geheel te renoveren. We hopen zo een mooie bijdrage te hebben kunnen leveren aan een betere levensstandaard voor Ruud en Lucy met hun drie kinderen."
Ruud en Lucy vullen aan: "Wauw, wat zijn wij verrast door Pascal ramen en deuren. We zijn nu nog sprakeloos. Na vele tegenslagen in 3 jaar tijd krijgen we nu een super geweldig gebaar. Een mooi lichtpuntje om nooit te vergeten. Door dit gebaar hebben we meer rust gekregen in ons gezin. Een punt wat we kunnen wegstrepen waardoor we minder zorgen om ons huis hebben. We kunnen nu en in de toekomst meer genieten van ons gezin. Echt, er zijn niet genoeg woorden of bedankjes voor. Maar oh wat zijn wij blij met dit gebaar. Héél, héél erg bedankt Pascal ramen en deuren."

Mila en Dex. (foto: Rietje Mollemans)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant