Afbeelding

60e jeugd 4-daagse Ottersum wordt spektakel

Sport 425 keer gelezen

OTTERSUM | Stichting Kindervakantiewerk Ottersum maakt zich op voor de 60e jeugd 4-daagse. De voorbereidingen, voor 60 jaar wandelen, zijn al in volle gang. Tijdens deze jubileum vierdaagse, welke gehouden wordt van 5 tot en met 8 juli, zullen diverse extra activiteiten plaatsvinden.

Speciaal voor de zestigste 4-daagse is er op vrijdag de mogelijkheid voor iedereen om nog een keertje mee te lopen tijdens de dagwandeltocht.

Extra activiteiten
Voor de kinderen staan er, naast het wandelen, ook extra activiteiten gepland. Alle kinderen die dit jaar meelopen zullen, naast een speciale medaille, ook een blijvende herinnering krijgen. Op donderdag vraagt de organisatie om allemaal in de kleuren rood/geel te komen. Dit zijn namelijk de kleuren van de jeugd 4-daagse.
De afstanden waarop gewandeld kan worden zijn 2,5, 5, 10 en 15 kilometer. Er zal dagelijks vanaf 16.45 uur gewandeld worden, zaterdag vanaf 12.15 uur.

Voorverkoop
De voorverkoop start vanaf 6 juni bij Arts Bakkers van hier en bij De Spar in Milsbeek. Na vier dagen van wandelen worden de wandelaars op zaterdag binnen gehaald tijdens de intocht. De route van de intocht zal worden versierd met ballonnen en slingers om de intocht een extra feestelijk tintje te geven, ook zullen diverse muziekkorpsen voor extra sfeer zorgen.

Ballonnenwedstrijd
Alsof dit nog niet genoeg is zal de jeugd 4-daagse zaterdag worden afgesloten met een grote ballonnenwedstrijd.

Meer info
Kijk voor meer informatie op www.kvw-ottersum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant