Het meidenteam van het Eldenzaalcollege.

Meiden van Eldenzaalcollege veldloopkampioen geworden

Sport 919 keer gelezen

BOXMEER | De Olympic Moves The School Final vond de afgelopen week in Amsterdam plaats. Om je als school voor deze finaledag te plaatsen, heb je al aardig wat zware regionale wedstrijden achter de rug. Het meisjes-veldloopteam is die dag kampioen van Nederland geworden.

Diverse leerlingen van onze school hebben persoonlijke records behaald. Ook in groepsverband is hoog gescoord, met als hoogtepunt de overwinning van het meisjes-veldloopteam. Zij zijn kampioen van Nederland geworden. In het team liepen mee: Isa Barten, Dianne Baltussen, Iris Willems, Silke Aben, Nantiya Gallo Balma en Eef Kerkhof.
Jongensteam
Het jongens-schoolvolleybalteam eindigde met een derde plek. In het jongensteam van het Eldenzaalcollege zitten: Bas Drent, Tigo Toonen, Siebe Derks, Chiel Teunissen, Jelle Thijssen, Koen Sterken, Stef Thijssen, Max Venbrux, Ruud Arts en Isis Neeskens.

Huldiging
Beide teams zijn op school gehuldigd.

Afstanden
Bij de sport veldlopen wordt een lange afstand hardgelopen over onverhard terrein. Tijdens het toernooi werden verschillende afstanden variërend van 1.750 tot en met 3.250 meter gelopen.