De kinderen op de keepersdag in Beugen.
De kinderen op de keepersdag in Beugen.

Voetbalplezier en keepersdag bij VIOS'38

Voetbal 398 keer gelezen

BEUGEN | VIOS'38 stelt haar sportpark halverwege juli drie dagen beschikbaar aan samenwerkende partner 4-Skills Soccer Academy. Zij vieren hun 5-jarig jubileum en grijpen deze kans aan om in Beugen diverse leuke activiteiten te organiseren.

Tijdens de voetbaldagen die georganiseerd worden op 17, 18 en 19 juli bij VIOS'38 wordt er een variatie van voetbalattracties zoals bubbelbal, schietmeters, duo-voetbal en daarnaast vele andere activiteiten aangeboden. Deze attracties gaan hand in hand met de verschillende techniekoefeningen en voetbaltoernooien die gedurende de voetbaldagen gespeeld worden.

Enthousiasme
De voetbaldagen worden geleid door enthousiaste en ervaren trainers, die ook een pedagogische opleiding gevolgd hebben binnen 4-Skills. De pedagogiek, hoe om te gaan met kinderen en hoe hen te begeleiden neemt men namelijk zeer serieus.

Keepersdag
Speciaal dit jaar is de keepersdag die wordt aangeboden. De keepersdag staat onder leiding van Twan en Dani Centen; keeperstrainers van Achilles'29, afgelopen seizoen uitkomend in de Jupiler League.


ABC Methode
Tijdens de keepersdag wordt er getraind volgens de ABC Methode met als doel het keepen en trainen zo begrijpend en eenvoudig mogelijk in beeld te brengen zodat elke trainer en keeper zich naar een hoger plan kan tillen. Op de dag zelf staan techniektraining met vooral spelvreugde centraal.

Vakantieactiviteit
De voetbaldagen en keepersdag zijn een activiteit voor in de vakantie en een goede manier voor spelers om zichzelf verder te ontwikkelen binnen het voetbal. Elke speler in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kan zich inschrijven voor de 4-Skills Voetbaldagen en/of de 4-Skills Keepersdag bij VIOS'38 in Beugen. Inschrijven kan via de website www.4-skills.nl

Locatie VIOS'38 Beugen
17, 18 en 19 juli: 4-Skills Voetbaldagen 10.00u – 15.00 uur. 19 juli: 4-Skills Keepersdag 9.30u -15.00 uur. Opvang tot 17.00 uur is ook mogelijk.

Locatie SV Deurne
19, 20 en 21 juli: 4-Skills Voetbaldagen 10.00u – 15.00 uur. 21 juli: 4-Skills Keepersdag 9.30u -15.00 uur. Ook hier is een opvang tot 17.00 uur mogelijk. 21 augustus: 4-Skills 1-daagse voetbaldag & 4-Skills Keepersdag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant