Ad Bouw.
Ad Bouw.

Ad Bouw verhuist naar Woonboulevard Uden

Zakelijk 259 keer gelezen

UDEN | Ad Bouw, de Udense interieurspecialist voor meubelen, gordijnen, zonwering en vloeren, opent op 1 september 2017 de deuren van een compleet nieuwe woon- en slaapwinkel nabij de Woonboulevard van Uden. Het bedrijf verhuist naar het pand waar nu Swiss Sense gevestigd is, op de hoek van de Loopkantstraat en de Industrielaan. Daar komt een geheel nieuw gebouw.

Zes jaar na de verhuizing naar de Bitswijk 10a is voor Ad Bouw verdere uitbreiding op deze plek niet meer mogelijk. Het bedrijf besloot daarom vorig jaar om op zoek te gaan naar een nieuwe vestigingsplek met meer ruimte en uitstraling. "Met deze verhuizing kunnen we inspelen op de toekomst van ons bedrijf, al bijna 25 jaar weet men onze producten en service te waarderen, de groei van de laatste jaren noodzaakt tot verdere uitbreidingsplannen", aldus Ad Bouw.
Afgelopen zomer bereikte Ad Bouw een akkoord over de aankoop van het pand aan de Loopkantstraat 28-30 in Uden, waar nu beddenzaak Swiss Sense is gevestigd. De laatste maanden zijn een drukke periode geweest waarin samen met het Udense architectenbureau Arceau de plannen voor de facelift van de bestaande winkel en de ontwikkeling van een nieuw te bouwen showroom (op de plek waar nu nog een woonhuis is gevestigd) verder werden vormgegeven.
In juli 2017 wordt gestart met fase 1: de verbouwing van de huidige winkel. Een compleet nieuwe voorgevel zal vanaf deze zomer het aanzicht sieren. Daarnaast wordt het aanwezige parkeerterrein compleet vernieuwd. Ook aan de binnenzijde wordt het pand volledig opgeknapt. Het pand ondergaat een ware metamorfose. "Het wordt echt prachtig", aldus een enthousiaste Ad en Ruben Bouw. De nieuwe locatie biedt Ad Bouw de mogelijkheid om uiteindelijk een woon- en slaapwinkel te realiseren van meer dan 3000m2, wanneer ook de nieuwbouw is afgerond. Het wordt een uitbreiding van twee verdiepingen, magazijn en kantoren welke qua ontwerp mooi aansluit bij fase 1. De plannen hiervoor worden nu verder uitgewerkt.
"Waar we zagen dat in de meubelbranche veel winkels de laatste jaren hun deuren hebben gesloten, hebben wij altijd aan een gestage groei gewerkt. We schakelen snel op nieuwe trends, bieden kwalitatief goede producten en stellen altijd één aspect centraal: de verwachting van onze klant overtreffen. De eigen collectie meubelen, een ruim assortiment woningstoffering en het gemak van alles onder een dak zorgt ervoor dat vele mensen ons weten te vinden en waarderen", aldus Ad Bouw.
Met de opening van de nieuwe winkel wordt ook een uitgebreide slaapcollectie toegevoegd aan het assortiment. "De afgelopen jaren kregen we heel vaak de vraag van onze klanten of wij hen ook van dienst konden zijn bij de aanschaf van een nieuwe bed of matras. We gaan een mooie collectie Nederlandse kwaliteitsbedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel presenteren. Met de uitbreiding van een complete slaapafdeling kunnen we klanten straks compleet bedienen: wonen, relaxstoelen, slapen en de complete woninginrichting van vloeren tot raamdecoratie & gordijnen."
Kijk voor meer info of het volgen van de verhuizing op
www.adbouw.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant