Spectaculaire heropening KlusWijs Grave.
Spectaculaire heropening KlusWijs Grave.
advertorial

Spectaculaire heropening KlusWijs Grave!

Zakelijk 662 keer gelezen

De stellingen staan, het nieuwe maatwerkplein is af en het team van KlusWijs Grave is er klaar voor! Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculaire heropening. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei zal de heropening groots gevierd worden.

De afgelopen tijd is de nieuwbakken ondernemer van KlusWijs Grave, Adrie Tiellemans, samen met zijn team druk doende geweest met de verbouwing van de bouwmarkt. Een aantal speerpunten van de winkel zijn beter gepresenteerd waardoor er meer rust, duidelijkheid, inspiratie en informatie ontstaat.
Adrie vertelt: "Sinds januari heb ik de winkel overgenomen van Willy Thomassen, waar ik in het verleden ruim 13 jaar voor gewerkt heb. Het voelt dus echt alsof ik terug ben op het nest en dat is echt heerlijk! We zijn in januari meteen begonnen met een aantal verschuivingen in de winkel. Zo hebben we de mengverfbalie opnieuw ingedeeld en is het maatwerkplein volledig opnieuw opgezet, met een schitterend eindresultaat", aldus een lachende Adrie.
Een volledig vernieuwde maatwerkafdeling siert momenteel het hart van de bouwmarkt! Het plein voorziet in de meest innovatieve presentaties van deuren, kasten, vloeren en raamdecoratie. Ook de buitengevel is opgefrist en vernieuwd. De achtergevel aan de doorgaande weg is compleet opnieuw aangekleed.
Nu is het tijd om de heropening uitgebreid te vieren. Daarvoor zijn een aantal spectaculaire aanbiedingen en leuke events georganiseerd en krijgt iedere klant 3 dagen lang 21% korting op haar aankopen! Dat is toch mooi meegenomen! Er zal veel te doen zijn in en rondom de winkel.

Trots
Adrie vervolgt: "Ik ben trots op mijn team en het resultaat dat we samen hebben neergezet, nu kunnen we de consument nog beter voorzien van informatie en live presentaties en daar gaat het om! En een leuke bijkomstigheid is dat wij vanaf 26 mei voortaan om 8.30 uur geopend zijn." Het KlusWijs team is er klaar voor! Kom langs en geniet van de aanbiedingen en van een heerlijk bakkie koffie!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant