Kan SV TOP laatste strohalm pakken?

Voetbal 117 keer gelezen

OSS - SV TOP staat op het oog 'troosteloos' onderaan in de Hoofdklasse B maar zo verdrietig is men heus niet bij de aloude traditionsverein in het Osse. De stand op de ranglijst is namelijk meer ingecalculeerd dan ooit bij een club het geval zal zijn geweest. De vraag is nu of het 'Jan Vreman-effect' ook bij SV TOP zijn beslag kan krijgen. 

Vreman is, voor de niet volgers onder onze lezers, de trainer van De Graafschap: de 'zekere' degradant in de Eredivisie. Na aanvankelijk als een soort van aangeschoten wild door de Eredivisie te strompelen hebben Vreman en zijn mannen nu ineens weer zicht op de voorlaatste plaats. SV TOP kan zoiets ook bewerkstelligen maar dan moet er wel zondag van de huidige voorlaatste, Groene Ster, worden gewonnen. SV TOP lijkt ook in dit duel vooraf de onderliggende partij te zijn maar wie weet hoe een koe....u weet wel. De Limburgers zullen in deze wedstrijd toch een soort van druk ervaren want men is al, voor hun begrippen, afgezakt naar een bedenkelijke laagte op ranglijst en als dan ook nog de rode lantaarndrager op bezoekt komt. Tja, dan zal in ieder geval dat potje gewonnen moeten worden maar de tegenstander heeft niets te verliezen en zelf kan men het niet meer veroorloven nog meer te morsen. Gewoon best lastig dus.

Dreun

Een nederlaag tegen SV TOP zou ook mentaal een enorme dreun voor betekenen voor Groene Ster dat al bezig is aan een relatief teleurstellend seizoen. Voor SV TOP kan het net dat ruggensteuntje geven om een leuk slot ana het seizoen te breien. In klassenbehoud gelooft eigenlijk sowieso niemand meer maar het is leuk om toch nog ergens voor te spelen, al is het dan maar een soort van schijn. Verliezen de Ossenaren in Heerlerheide....tja, dan zijn de resterende duels veredelde oefenwedstrijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant