5I: Ravenstein meldt zich bovenin

Voetbal 83 keer gelezen

RAVENSTEIN - In de vijfde klasse I werden vandaag slechts twee wedstrijden gespeeld. Ravenstein nestelde zich tussen de koplopers Herpinia en Vorstenbossche Boys in. MOSA'14 blijft het ook goed doen na de ruime overwinning op VCO.

Ravenstein ging op bezoek bij Ruwaard. Trainer Gerrit Smits van Ravenstein was al lang blij dat er kon worden gevoetbald. Zijn ploeg speelde in de eerste twintig minuten de bal goed rond op zoek naar een gaatje in de verdediging van de Ossenaren. Het vinden van de ruimte en creëren van kansjes lukte Ravenstein tussen de twintigste en 32e minuut waarin Ravenstein liefst 3 maal toe sloeg via Luuk Rosmalen (0-1 en 0-3) en Lars van Kan (0-2). Na rust bleef Ravenstein de bovenliggende partij het had kansen op een grote uitslag maar wist nog maar twee keer te scoren. In de 75e minuut werd het 0-4 via Luuk Rosmalen enkele minuten later zorgde Jochem Bruinsma voor de eindstand, 0-5. Trainer Smits was vooral blij dat er kon worden gevoetbald en zijn ploeg heel is gebleven en had bovendien lof voor Ruwaard dat volgens hem positief en sportief speelde.

MOSA´14 wint eenvoudig bij VCO

De wedstrijd werd begonnen met een respectvolle minuut stilte ter nagedachtenis aan het overlijden van Antoon Hendriks, duizendpoot en penningmeester van VCO. MOSA´14 opende al na acht minuten de score via Remco van Zonsbeek, 0-1. Rens vd Heuvel tikte na 37 minuten de 0-2 binnen. Dit was tevens de ruststand. 7 minuten na rust kopte Chris van Breda de 0-3 binnen uit een corner. Ferry van de Heuvel maakte met `een bewuste` lob de 0-4 in de 65e minuut en Nicky Hoeks zorgde 5 minuten later voor de 0-5 eindstand.