De nieuwe wagen van Venrooy Visspecialiteiten op de Osse markt.
De nieuwe wagen van Venrooy Visspecialiteiten op de Osse markt.

Nieuwe viswagen op Osse markt voor familiebedrijf Venrooy Visspecialiteiten

Zakelijk 2.066 keer gelezen

OSS | Venrooy Visspecialiteiten is een vertrouwd gezicht op de Osse markt. Het familiebedrijf komt al ruim 30 jaar naar Oss en staat bekend om de producten van een hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.

Patrick Venrooij kijkt met trots naar de nieuwe viswagen die op de Osse markt staat. "Alle karren willen we om de vijf jaar vervangen. We hebben er in totaal drie voor de markten en vier voor evenementen. Dit was de laatste kar die nog vervangen moest worden." De nieuwe viswagen zorgt voor meer ruimte voor de medewerkers en meer bakcapaciteit. "We hebben al veel positieve reacties gehad van mensen op de nieuwe wagen."

Hoge kwaliteit
Venrooij staat al vanaf zijn zeventiende op de markt. Hij weet dan ook wat de klanten graag willen. "Wij staan voor verse producten van een hoge kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Omdat wij groot en scherp inkopen, hanteren wij erg scherpe prijzen. Ons hele verhaal klopt van A tot Z."

Gevarieerd aanbod
Het aanbod van Venrooy Visspecialisten is divers. Van verse vis uit verschillende streken van de wereld tot de klassieke lekkerbekjes en kibbeling. "We zien deze tijd bijvoorbeeld dat kant-en-klare maaltijden steeds meer in trek zijn bij mensen. We gaan mee met onze tijd en hebben daar een ruim aanbod in. Van schotels, salades tot vissleetjes, we hebben het." Van ouderen tot jeugd, de doelgroep is heel divers. "Vis is gewoon erg gezond en lekker." www.venrooyvis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant