Sander van der Post en Leon van de Burgt.
Sander van der Post en Leon van de Burgt.

Nieuwe directie voor DHS

Zakelijk 1.418 keer gelezen

OSS | DHS Informatisering, hierna te noemen DHS, heeft sinds medio september 2016 een nieuwe directie. Sander van der Post en Leon van de Burgt nemen de dagelijkse taken over van de voormalig algemeen directeur Hans Kocken.

Van der Post neemt de functie van commercieel directeur voor zijn rekening en Van de Burgt treedt op als operationeel directeur. Kocken blijft binnen DHS verantwoordelijk voor personeelszaken, facility en inkoop. Deze directiewijziging komt tegelijk met een periode waarin DHS haar toekomst aan het vormen is. DHS staat in de markt bekend als een projectmatige ICT-dienstverlener. Echter de afgelopen jaren is er binnen DHS hard gewerkt aan haar cloud- en beheer proposities. Dit om de veranderende vraag vanuit de markt op dezelfde professionele en gedegen wijze te beantwoorden. 

'Logische stap'
Sander van der Post: "Aangezien ik al jaren verantwoordelijk ben binnen DHS voor de commerciële activiteiten als salesmanager is het een logische stap dat ik de rol van commercieel directeur op me heb genomen. Vanwege de veranderende ICT-markt, maar vooral vanuit de wensen en behoeften van onze klanten hebben we een nieuwe organisatiestructuur ingericht met een vernieuwde focus. Onze focus zal namelijk gericht zijn op de onderdelen Business Mobility, Business Continuity, Security, Cloud & ICT-beheer. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging." Van de Burgt: "Als servicemanager heb ik jarenlang binnen DHS de nodige ervaring opgedaan. Qua inhoud van diensten en productportfolio onderscheiden ICT partijen zich tegenwoordig niet veel meer van elkaar. In mijn nieuwe rol als directeur kijk ik ernaar uit om onze service gerichte activiteiten, zoals onze Managed Services en Consultancy diensten, naar een hoger plan te tillen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant