Tom Dominikus bij sv TOP.
Tom Dominikus bij sv TOP.

TOM: dé special voor de echte mannen

Sport 300 keer gelezen

'Samenwonend met mijn vriendin en als vader van twee dochters zou je kunnen zeggen dat de vrouwen het thuis voor het zeggen hebben. En als trainer van het eerste vrouwenteam van sv TOP kan ik ook niet zeggen dat het in de kleedkamer anders is. Daarom eigenlijk wel leuk dat dit magazine TOM (als bijlage bij Weekblad Regio Oss, red.) er speciaal is voor mannen. Dus geen geklets over lippenstift, over de nieuwste single van Justin Bieber of een gescheurde nagel, maar over echte mannendingen. Klik hier voor de special.

Voetbal speelt een belangrijke rol in mijn leven. Jarenlang stond ik bij het eerste elftal van sv TOP onder de lat en tegenwoordig keep ik nog bij lagere teams. Ook ben ik al jaren met veel plezier trainer van het vrouwenteam van sv TOP. Mijn vriendin Cindy en dochter Kiki hebben rood en wit in hun bloed en mijn andere dochter Tara trekt ook wekelijks haar voetbalkleren aan.

Bijzondere combinatie
Voetbal zien als een mannending is gevaarlijk in een huishouden met vrouwen en als trainer van een vrouwenteam. Maar een bezoek aan een wedstrijd van een profclub is natuurlijk veel mooier met vrienden dan met vrouwen. Dat kan uiteraard in Nederland, maar ik koos ervoor om de grens over te gaan en een duel van Royal Antwerp FC te bezoeken. Sfeer met de hoofdletter S. Omdat ik toch sv TOP ook zeker wil noemen in dit magazine en mannen ook graag naar vrouwen kijken, hebben we gekozen voor een zeer bijzondere combinatie. Kijk daarvoor op pagina's 18 en 19.

Goede ondernemers
In TOM vertel ik dingen over mijn leven en over de dingen die ik leuk vind. Zo staat er een verhaal in over onze toekomstige woning en gingen we bij Van der Krabben Makelaardij langs voor een passend advies over de hypotheek. Ook andere ondernemers breng ik onder de aandacht. Dat vind ik belangrijk, want wat hebben we in Oss veel hardwerkende en goede lokale ondernemers. Ik heb het bijvoorbeeld over David en Sandra van Beek van Partyservice in Stijl, die vakwerk afleveren. Of Peter van Lieshout, die mij bij Opera Men altijd geweldig advies geeft waardoor ik met mooie kleding naar buiten loop. Bijzonder was dat ik voor dit magazine ook samen met Peter een tocht mocht maken in een Jaguar F-Type.

Veel leesplezier!
Uiteraard komen in TOM ook andere mannendingen aan bod, zoals koffie, sport, eten en bier (in willekeurige volgorde). Veel leesplezier mannen! En vrouwen natuurlijk ook, aangezien die altijd overal van op de hoogte willen zijn….'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant