Tom Dominikus bij Opera Men. (Foto: Hans van der Poel)
Tom Dominikus bij Opera Men. (Foto: Hans van der Poel)

Iedere man kan slagen bij Opera Men

Zakelijk 1.662 keer gelezen

OSS | Osse mannen die mode belangrijk vinden, zijn ongetwijfeld weleens bij Opera Men aan de Kerkstraat 1 in Oss geweest. Maar wat we ook weten, is dat veel mannen niet van shoppen houden. Als je dan kleren nodig hebt, wil je toch direct iets kopen wat 1. mooi is en 2. goed past en comfortabel zit? Kom dan naar Opera Men waar mannen kunnen kiezen uit een ruim aanbod en een professioneel advies krijgen.

Peter van Lieshout is in Oss al ruim veertig jaar een vertrouwd gezicht als centrumondernemer. Opera Men is één van zijn drie zaken. Als Tom Dominikus op een woensdagmiddag komt winkelen, volgt een hartelijke begroeting. "Dat vind ik nou zo mooi hier", aldus Tom. "Peter kent zoveel mensen en heeft, net als de rest van het team, altijd tijd voor de klant. Een goed advies vind ik belangrijk. Of ik nou kleding nodig heb voor een feestje of voor het werk, hier slaag ik altijd." Peter zelf praat met veel passie over zijn werk. "Wij gaan iedere dag met veel plezier naar de zaak toe. Het is zo leuk en gezellig om hier te werken en klanten te kunnen voorzien van een advies met een glimlach."

Ruim aanbod
Opera Men staat voor modieuze en makkelijk draagbare kleding en dat voor een betaalbare prijs. Het aanbod van de kledingzaak is breed. Zo is Opera Men onder andere gespecialiseerd in overhemden en jeans. Maar er liggen en hangen bijvoorbeeld ook truien, sweaters en jassen. "Onze doelgroep is heel breed", zegt Peter terwijl hij wijst naar de diverse hoeken van de kledingzaak. "Jongens van 8 jaar kunnen hier terecht voor kleding, maar ook mannen van 80. Om de zes weken tonen we een nieuwe collectie, waardoor we altijd met de laatste mode meegaan. Dit najaar zijn er een aantal trends, zoals de iets langere jassen. Ook verkopen we veel sweaters en dun gebreide truien." 

Halloween
Opera Men verandert in de maanden januari en februari traditioneel weer in een carnavalswinkel. De inwoners en omgeving weten de zaak dan goed te vinden in de jacht op onder andere carnavalskleding en -attributen. "Maar we springen ook in op andere dagen, zoals met Halloween. Hier in de zaak verkopen we mooie pakken die helemaal in Halloween-stijl zijn. Straks rondom de kerst verkopen we diverse kersttruien, die de laatste jaren in de smaak vielen van klanten. Het is leuk om de klant te verrassen." Opera Men is telefonisch bereikbaar via (0412) 63 08 41.

Klik hier voor de special TOM.

Tom Dominikus en Peter van Lieshout. (Foto: Hans van der Poel)
Peter van Lieshout. (Foto: Hans van der Poel)
Tom Dominikus en Peter van Lieshout. (Foto: Hans van der Poel)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant