Afbeelding

Florale Haircare: professionele kappers- en nagelproducten

Zakelijk 793 keer gelezen

OSS | Het assortiment professionele kappersproducten van Florale Haircare is ongekend breed; van producten voor kleuring, verzorging, styling en haarverlenging tot elektronische apparaten zoals föhns, stijltangen en tondeuses. Bij de zaak aan de Molenstraat 7 in Oss zijn er maandelijks diverse acties.

Florale Haircare verkoopt eigen en exclusieve merken als Metamorphose, Posh, Compris en Scruples, maar ook de bekende merken als Goldwell, Tigi, Macadamia, Schwarzkopf, Indola, L'Oréal, Wella en Nioxin.

Voor mannen
Florale Haircare heeft daarnaast een speciaal assortiment voor mannen, specifiek voor de verzorging en styling van het haar en de baard. "Ook in ons eigen merk Metamorphose hebben we nu 'Metaplex'. Hét product van deze tijd, 'de haarbeschermer tijdens het kleuren'", vertelt bedrijfsleidster Kim Derks.

Nagelstyling
"Omdat veel kapperszaken tegenwoordig nagelstyling erbij doen, hebben we op dit gebied ruime keuze." Ook op beauty gebied gaat Florale Haircare zich het aankomende jaar verder uitbreiden. De medewerkers zijn allemaal specialisten die zijn opgeleid in het kappersvak of in nagelstyling. Ze hebben jarenlange ervaring. Derks: "Ze kunnen u desgewenst voorzien van een deskundig advies. We zijn er voor zowel de professionals als particulieren."

Acties
Alvast goed om te weten, in november en december heeft Florale Haircare voor de feestdagen altijd spectaculaire acties. Mensen kunnen hierbij denken aan zoals cadeausets en aanbiedingen in onder andere elektronica. Florale Haircafe is telefonisch bereikbaar via (0412) 63 80 85.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant