Gezelligheid in De Nieuwe Wereld.
Gezelligheid in De Nieuwe Wereld.

'Gerechten bij De Nieuwe Wereld moeten Instagram-waardig zijn'

Zakelijk 645 keer gelezen

OSS | De Nieuwe Wereld opende gisteren (1 november) drie jaar geleden de deuren aan de Heuvel 29 in Oss. De look and feel van het restaurant werd helemaal aangepast en ook werd het concept veranderd. "Iedere dag van de week is er iets unieks bij ons te beleven. Het is echt een plek geworden voor iedereen", aldus bedrijfsleider Denise Trum.

De Nieuwe Wereld is geschikt voor een diner, maar vanwege de ruime openingstijden ook voor een lunch of om te borrelen. "We hebben een uitgebreide lunch- en menukaart en een ruim aanbod in bijvoorbeeld speciaalbieren, cocktails of gin-tonics. De medewerkers dragen De Nieuwe Wereld uit en is er altijd iemand in de zaak met een specialisme op bijvoorbeeld het gebied van drank", aldus Trum. "Of je nu zin hebt in een hamburger of in oesters, hier kun je het vinden. Je kunt bij ons goedkoop eten, maar het ook zo duur maken als je zelf wil."

Presentatie
Kwaliteit en gastvrijheid staat centraal bij De Nieuwe Wereld. Maar volgens Trum wil ook het oog iets. "We gaan voor een unieke presentatie van de gerechten. Het moet altijd 'Instagram-waardig' zijn."

Samenwerking ondernemers
Trum: "We vinden het belangrijk om samen te werken met lokale bedrijven. We zijn ook aangesloten bij Stadse Boeren. In Oss hebben we zelfs een eigen moestuin, waarvan we de producten gebruiken in onze keuken. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van eten en drinken roemen veel mensen de sfeer. Je kunt hier relaxed zitten en genieten. Het voelt voor velen als thuiskomen."

Vernieuwen en verrassen
Iedere dag is er iets nieuws te beleven bij De Nieuwe Wereld. Zo zijn maandag en dinsdag Benefit Days, waar mensen een driegangenmenu kunnen bestellen voor 17,50 euro per persoon. Op woensdag is het Girls Night Out (met een cadeautje voor de vrouw) en een dag later de Throwback Thursday. Op die donderdag worden er in de zaak vinyl platen gedraaid en kunnen mannen terecht voor een lekkere burger. De vrijdag is een dag waar regelmatig activiteiten plaatsvinden zoals Speakers' Corner of Pause: muziek en een borrel. De zaterdag en zondag zijn altijd drukbezocht met mensen die een hapje komen eten of iets willen drinken. Vernieuwen blijft een belangrijk punt bij De Nieuwe Wereld. "We willen voorlopen op anderen en onze gasten blijven verrassen met leuke dingen."

Informatie
De Nieuwe Wereld is bereikbaar via (0412) 65 84 24 of info@dnw-oss.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.dnw-oss.nl. Geopend op maandag en woensdag van 11.00 tot 00.00, dinsdag van 10.00 tot 00.00, donderdag van 11.00 tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 02.00 uur en zondag van 12.00 tot 00.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant