Rabobank Clubkas Campagne 2016.
Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Bekendmaking uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2016

Zakelijk 1.395 keer gelezen

OSS | De finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne 2016 vindt donderdag 3 november plaats. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst maakt de bank bekend hoeveel stemmen de 544 deelnemende clubs hebben ontvangen voor de realisatie van hun project. Ook weten zij dan hoeveel geld de Clubkas Campagne heeft opgeleverd voor hun club.

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Oss Bernheze verenigingen en stichtingen in haar werkgebied met de realisatie van hun project. Hiervoor is dit jaar een bedrag van 300.000 euro beschikbaar gesteld, dat ten goede komt aan het werkgebied van Rabobank Oss Bernheze. Leden van de bank hebben hun stem uit kunnen brengen op alle ingediende projecten. Veel leden hebben hun favoriete club(s) gesteund en hebben zo hun ledeninvloed laten gelden.

Aanmelden
De Finaleavond wordt gehouden tijdens de Rabo Wissel Week bij De Rusheuvel in Oss. De ontvangst is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start het programma. Rond de klok van 22.00 uur is het officiële gedeelte afgelopen. Aanmelden voor de avond kan door een mail te sturen naar communicatie.ossbernheze@rabobank.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant