Afbeelding

Open dag bij Instra in Zeeland op 12 november

Zakelijk 326 keer gelezen

ZEELAND | Instra in Zeeland houdt op zaterdag 12 november van 10.00 tot 17.00 uur een open dag. "Bezoekers krijgen de gelegenheid om een kijkje in onze keuken te nemen", aldus het bedrijf.

Instra bouwt sinds 1991 interieurs in ieder merk en type bedrijfswagen en voor alle denkbare branches. "Geheel naar de wensen van de klant ontwikkelen onze specialisten vindingrijke en duurzame oplossingen waar de gebruiker perfect mee kan werken. Instra maakt daarbij alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Een team van veelzijdig opgeleide en ervaren vakmensen staat in een goed geoutilleerde werkplaats voor u klaar. Zo zorgt Instra er al 25 jaar voor dat u opgeruimd en veilig op weg kunt."

Oprichter en eigenaar Peter Arts: "Voor iedereen die zijn of haar werk uitvoert op locatie is de bedrijfsauto een onmisbaar onderdeel van die werkplek. Een overzichtelijk ingericht voertuig, waarin de gereedschappen en onderdelen op de juiste plaats liggen en voorzien van goede opbergsystemen, is dan ook een belangrijke voorwaarde om kwaliteit te kunnen leveren."

Instra staat niet stil en blijft vooruit denken. "We blijven ontwikkelen binnen onze organisatie. Wij denken continu: Wat kunnen we verbeteren voor onze klanten betreft ons product en proces? Waarmee kunnen we voordelen voor onze klanten behalen? Welke diensten en service kunnen we toevoegen binnen onze organisatie?"

Bedrijfsleider Frank van de Cruysen vult aan: "U mag van ons verwachten dat het product en het aanbod van onze diensten op diverse punten zijn verbeterd door de jaren heen. Wij zijn dan ook trots op de projecten welke dagelijks onze werkplaats verlaten en blij met iedere klant die voor Instra kiest. Ongeacht de omvang van het wagenpark, iedere klant is gelijk bij ons en moet uiterst tevreden zijn over het product van Instra en de diensten die we leveren."

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.instra.nl of kom eens langs aan de Hoefslag 6 in Zeeland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant