Gérard Peters, keurslager.
Gérard Peters, keurslager.

Gouden Rookworst voor Gérard Peters, keurslager

Zakelijk 607 keer gelezen

OSS | Is het eigenlijk nog een verrassing? Gérard Peters, keurslager aan de Sterrebos 3 in Oss, is er opnieuw in geslaagd om De Gouden Rookworst als certificaat voor de perfecte rookworst in de wacht te slepen. Eerder kregen ook onder andere het rundergehakt, de spareribs en de barbecueworsten de hoogste beoordeling. "We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en blijven er altijd naar streven om de producten nog verder te verbeteren", aldus Peters.

Qua smaak en uiterlijk en onder andere omdat de rookworst glutenvrij is en weinig zout en vet bevat, bepaalde Stichting Verskwaliteit Nederland dat de rookworst perfect was. "Natuurlijk is dat een mooie bekroning en het is zeker niet vanzelfsprekend. We werken er hard voor om dit te bereiken", aldus Peters.

Kant-en-klare maaltijden
Gérard Peters, keurslager is de ideale locatie om bijvoorbeeld vlees, gegrilde producten, salades, stampotten en verse maaltijden in huis te halen. "Bij ons is het vanzelfsprekend dat we altijd zorgen dat alles perfect is. Van hygiëne, codering tot smaak, we gaan voor topkwaliteit. En alles uit eigen keuken." Voor de kant-en-klare maaltijden heeft de speciaalzaak chef-kok Marti van Dijk in dienst genomen, die vanaf volgende week iedere dag aan de slag gaat met het bereiden van verse maaltijden. "Uiteraard gaat hij ook op de vitamines letten, zodat mensen naast een verse en lekkere maaltijd ook erg gezonde producten eten. Steeds meer mensen letten op gezonde voeding en wij vinden dat ook heel erg belangrijk. Ook vinden velen het van belang dat ze de herkomst van de producten kennen. Wij zijn heel erg bezig met het milieu en een goed leven voor de dieren." Hij vervolgt: "We gaan in onze zaak ook meer demonstraties verzorgen. Regelmatig laten we op een vrijdag of zaterdag allerlei interessante dingen zien, zoals hoe we onze overheerlijke hachee maken of hoe je het beste een biefstuk kunt bakken. Mensen kunnen op deze manier kennismaken met onze producten en onze ambacht. Beleving is het middelpunt."

Informatie
Gérard Peters, keurslager is al 25 jaar gevestigd in Winkelcentrum De Ruwert. "Een geweldig winkelcentrum. Van supermarkten tot speciaalzaken, mensen kunnen hier alles vinden. Parkeren is gratis. We zien niet voor niets dat klanten zelfs uit Ravenstein en 's-Hertogenbosch naar onze winkel komen." Gérard Peters, keurslager is maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Meer informatie via telefoonnummer (0412) 62 26 91 of een kijkje op de vernieuwde website www.peters.keurslager.nl of op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant