Vrijdag 18 november opent De Leijgraaf de deuren.
Vrijdag 18 november opent De Leijgraaf de deuren.

ROC de Leijgraaf houdt open dag op vrijdag 18 november

Zakelijk 231 keer gelezen

OSS | ROC de Leijgraaf opent vrijdag 18 november de deuren. Een mooi moment om te oriënteren op een vervolgopleiding of om de sfeer te komen proeven. Leerlingen en docenten zetten hun beste beentje voor om bezoekers helder te informeren over De Leijgraaf. Informatie over de opleidingen, maar ook over onderwerpen die verdergaan dan het onderwijs. Het is mogelijk om vrij rond te lopen of deel te nemen aan een van de rondleidingen of workshops.

Het opleidingsaanbod van De Leijgraaf sluit goed aan bij de vraag van bedrijven en instellingen uit de regio. Er wordt nauw samengewerkt met het bedrijfsleven, het onderwijs wordt samen met hen gemaakt. Denk hierbij aan stages, gastlessen en workshops. De nieuwe opleiding Food is hier een goed voorbeeld van. Hierin zijn de krachten gebundeld met een breed scala van bekende regionale Food-concerns. De opleidingen van ROC de Leijgraaf scoren goed tot zeer goed in de MBO Keuzegids. Ondersteunende administratieve beroepen, Secretariële beroepen, Medewerker ICT, Autotechniek, Bouw en de Laboratoriumopleiding zijn zelfs Topopleidingen.
Elke leerling is op zijn eigen manier talentvol. ROC de Leijgraaf stimuleert hun talent met een opleiding die bij hen past en met goede begeleiding. Dit begint al op de open dag. Kan een leerling maar moeilijk een keuze maken, dan biedt De Leijgraaf de workshop 'Kiezen doe je zo' aan. Een workshop waar samen met een ouder aan kan worden deelgenomen. Meer informatie op www.leijgraaf.nl/opendag. Hier staat ook een overzicht van tijden en locaties van de workshops en rondleidingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant