FC Oss-trainer Francois Gesthuizen. (Foto: Hans van der Poel)

Zeer belangrijke overwinning voor FC Oss in Groesbeek

Sport 346 keer gelezen

GROESBEEK | FC Oss heeft vrijdagavond drie zeer belangrijke punten gepakt. Op bezoek bij Achilles'29 wonnen de Ossenaren met 1-2. Het gat met de hekkensluiter uit Groesbeek is daardoor vergroot tot zes punten en bovendien gaat de Osse ploeg Jong FC Utrecht (de tegenstander komende vrijdag) en FC Dordrecht voorbij op de ranglijst.

Na 45 minuten stond de thuisploeg met 1-0 voor dankzij een goal van Eef van Riel, die de rebound na een gekeerde strafschop achter doelman Ronald Koeman schoot. In de tweede helft was het topscorer Tom Boere die wederom trefzeker was en voor de gelijkmaker zorgde. Kort daarna was het ook 1-2. Justin Mathieu schoot knap raak en zette zijn ploeg op voorsprong. In de stand kwam geen verandering meer, al raakte Achilles'29 in de slotfase nog wel het houtwerk achter Koeman.