RMJ Schoenen&Zo.
RMJ Schoenen&Zo.

Rmj Schoenen&Zo in Osse centrum: 'Pand ligt mooi centraal'

Zakelijk 2.258 keer gelezen

OSS | Rmj Schoenen&Zo opende afgelopen donderdag de deuren aan de Burgwal 8 in Oss. Moeder Marina Hooymans en dochter Joyce zijn met veel enthousiasme aan de slag gegaan. "We hebben zoveel positieve reacties gekregen, dat we met vertrouwen naar de toekomst kijken."

Marina Hooymans verkocht al een aantal jaar kleding via de Facebook-pagina van Rmj kleding. "Ik heb in de loop der jaren een grote klantenkring opgebouwd. Klanten uit Oss en omgeving, maar ook uit andere delen van het land. Het is zo gegroeid, dat we geen ruimte meer hadden om de kleding op te slaan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikt winkelpand. Overigens blijven we ook nog steeds spullen verkopen via Facebook." Het openen van de winkel aan de Burgwal 8 in het Osse centrum ging erg snel. "Twee weken geleden zagen we op een maandag dit pand en namen we contact op. We waren geïnteresseerd, want het ligt mooi centraal. In dezelfde week kregen we op donderdag de sleutel. Een week later gingen we al open. In de voorbereidingsweek hebben we de winkel naar onze smaak ingericht."

Naamswijziging
De naam Rmj Kleding werd gewijzigd in Rmj Schoenen&Zo. "Eerst richtten we ons voornamelijk op kleding, nu zijn de schoenen het belangrijkst", aldus Joyce. "We verkopen schoenen voor dames en heren van alle leeftijden. Iedereen is hier welkom." Een paar schoenen kost 20 euro en twee paar 35 euro. Dat is ook het geval bij tassen en laarzen. "We bieden kledingstukken aan van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs", aldus moeder en dochter. "Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een paar schoenen met een tas te combineren voor de prijs van 35 euro." In de toekomst willen Marina en Joyce ook meer kleding gaan verkopen in de winkel. "In de loop der tijd gaan we het aanbod in de winkel steeds meer uitbreiden. Of het nou om schoenen, een tas of een kledingstuk gaat, we willen dat klanten tevreden de deur uitgaan en dat ze graag bij ons terugkomen."

Kledingparty
Rmj Schoenen&Zo is ook een geschikte plek voor kledingparty's. Groepen vriendinnen zijn hier welkom en worden in de watten gelegd met onder andere een hapje en een drankje. Joyce: "En met speciale kortingen." Meer informatie op de Facebook-pagina Rmj Schoenen&Zo of bel naar (06) 37 16 95 05. De zaak gaat om 11.00 uur open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant