Jos van Lanen, verlichtingsadviseur bij Smid Lifestyle.
Jos van Lanen, verlichtingsadviseur bij Smid Lifestyle.

Kwaliteitsverlichting en service bij Smid LifeStyle

Zakelijk 640 keer gelezen

HAREN | De Harense Smid stond altijd bekend om de producten van hoge kwaliteit en een goede service. Dat is nog steeds het geval bij Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren. Mensen kunnen bij de zaak onder andere terecht voor een ruim assortiment aan verlichting.

Jos van Lanen heeft veel ervaring op het gebied van verlichting. In 1983 trad hij in dienst van de Harense Smid. Ook na de doorstart onder de naam Smid Lifestyle is de afdeling verlichting gebleven. En dat terwijl er landelijk steeds meer speciaalzaken verdwijnen. In de loop der jaren heeft Van Lanen veel zien veranderen qua lichtbronnen. "LED is de grootste verandering. Het is zoveel duurzamer geworden. LED gaat tien tot twintig jaar mee, terwijl je een gloeilamp na een paar jaar moet vervangen."

Uitstraling
Verlichting wordt door veel mensen als heel belangrijk gezien, zo geeft Van Lanen aan. "Het bepaalt de sfeer in huis. Welke emotie krijg je bij verlichting, dat is vaak de drijfveer bij mensen om iets te kopen. LED is energiezuinig met behoud van sfeer en uitstraling en daarom erg in trek. We verkopen LED lichtbronnen die 80 procent dimbaar zijn."

Ruim assortiment
Het aanbod van Smid Lifestyle is heel breed. Van staande lampen, wand- of plafondlampen tot LED-verlichting en spots. Klanten kunnen er verlichting kopen in allerlei prijsklassen. "We hebben voor binnen en buiten verlichting van de bekendere merken, maar ook exclusieve verlichting. Het hoeft zeker niet duur te zijn. Van klassiek tot trendy, we hebben het. En als we niet kunnen voldoen aan de wens van de klant, dan bestellen we de gewenste armatuur."

Advies en service
Service staat hoog in het vaandel bij het bedrijf. "Medewerkers van Smid Lifestyle beschikken over veel ervaring en vakkennis. Klanten krijgen een professioneel en eerlijk advies. Mensen mogen de lamp ook mee naar huis nemen als ze twijfelen. Daar kunnen ze zelf uitproberen of de lamp goed past in de inrichting en of de lichtsterkte bevalt. Zo niet, dan kunnen ze gewoon terugkomen. En als ze problemen hebben met het ophangen, regelen we dat ook. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel." Smid Lifestyle repareert ook lampen.

Vernieuwen
"We vinden het ook belangrijk dat we blijven vernieuwen in ons assortiment. Regelmatig komen er nieuwe lampen binnen. Je kunt hier in ieder geval op je gemak komen bekijken wat voor moois we hebben. Uiteraard met een lekker gratis kopje koffie of thee, want de Brabantse gezelligheid zal hier nooit verdwijnen."

Webshop
Via de webshop www.smidlifestyle.nl/shop kunnen mensen ook online de verlichting bekijken en kopen. Bij een aankoop boven de 50 euro is de verzending gratis.

Informatie
Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 is maandag geopend van 12.30 tot 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant