FC Oss-trainer Francois Gesthuizen. (Foto: Hans van der Poel)

FC Oss wint voor de derde keer op rij

Sport 571 keer gelezen

OSS | FC Oss heeft na overwinningen op Achilles'29 en Jong FC Utrecht maandagavond ook gewonnen van Jong PSV. De Eindhovenaren kregen met 2-4 klop, waardoor de ploeg van trainer Francois Gesthuizen is geklommen naar de vijftiende plek in de Jupiler League

FC Oss kwam op achterstand door Jordy de Wijs, maar nog voor rust zorgde spits Tom Boere met zijn zestiende treffer voor de 1-1. In de tweede helft tekende Justin Mathieu voor de 1-2 en vervolgens werden er aan beide kanten grote kansen gemist. De 1-3 viel zo'n twintig minuten voor tijd toen De Wijs opnieuw scoorde, maar nu zijn eigen doelman klopte. Verdediger Simon Poulsen maakte het tien minuten later nog spannend met de 2-3, maar vlak voor tijd besliste invaller Jorzolino Falkenstein het duel: 2-4.