Arie Kemps.
Arie Kemps.

Rabobank blijft in Nistelrode

Zakelijk 428 keer gelezen

NISTELRODE | Het Rabobank-kantoor aan het Tramplein in Nistelrode behoudt zijn huidige functie. Begin volgend jaar wordt het verbouwd; dan worden er ook zorgappartementen bij het kantoor gerealiseerd. "Een belangrijke impuls voor de leefbaarheid in het dorp", aldus Arie Kemps, voorzitter van Dorpsraad Nistelrode.

Corné Roovers is directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Oss-Bernheze. Hij licht de plannen rond het Tramplein toe: "Het is een gegeven dat de consument steeds minder gebruikmaakt van fysieke banklocaties. Toch hebben wij besloten om ons kantoor in Nistelrode te behouden. We vinden het belangrijk dat we dicht bij onze klanten blijven en – waar mogelijk – bijdragen aan de dynamiek in het dorp.' Arie Kemps, voorzitter van Dorpsraad Nistelrode, laat weten deze ontwikkeling erg toe te juichen: "De fysieke aanwezigheid van de Rabobank is een belangrijke impuls voor de leefbaarheid in het dorp. In praktische zin, maar ook als signaal. Mooi dat de bank niet alleen cijfermatig kijkt, maar ook redeneert vanuit de behoefte van het dorp."

Daarnaast juicht de Dorpsraad toe dat er zorgappartementen bij het Rabobank-kantoor komen. Kemps: "Op die manier zijn kwetsbare bewoners makkelijker in staat om zelfstandig te blijven wonen. Een goed voorbeeld van maatschappelijk ondernemerschap."

Vanwege de voorbereidingen op de verbouwing is de geldautomaat aan het Tramplein vanaf 12 december buiten gebruik. Na de verbouwing zal de automaat weer beschikbaar komen.

In de tussentijd kunnen klanten voor geldopnames terecht bij de geldautomaat in de Parkstraat (naast Jumbo).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant