Huub Vos en Leon van Laarhoven. (Foto: Ron Rutten)
Huub Vos en Leon van Laarhoven. (Foto: Ron Rutten)

'Dé financieel specialist als het om scheiden gaat'

Zakelijk 503 keer gelezen

OSS | Tien jaar geleden opende het eerste kantoor van De Scheidingsplanner zijn deuren. Direct was het een zeer gewaardeerde en veelgevraagde partner in scheidingsland. De unieke combinatie van financiële kennis, empathische benadering en een moderne, efficiënte werkwijze bleek al snel een schot in de roos.

Het aantal kantoren van De Scheidingsplanner is sinds 2006 flink uitgebreid en nog steeds groeit de vereniging van aangesloten planners. De Scheidingsplanner ontwikkelde zich op het vakgebied en heeft kennis van allerlei facetten die bij een scheiding een rol kunnen spelen en breidde daarop de diensten verder uit. Verder presenteerde de vereniging vorig jaar de nieuwe website met het motto 'plan je nieuwe toekomst'. "Want nog meer dan voorheen kijken we bij het afwikkelen van een scheiding niet alleen naar het moment van scheiden, maar vooral ook naar het leven daarna en de onderlinge verhoudingen in de driehoek privé leven, gezamenlijk ouderschap en het welzijn van de kinderen. Zodat men ook de periode na de scheiding met vertrouwen en optimisme tegemoet kan zien. Wat niet veranderd is, is de hoge kwaliteit van onze kennis en empathisch vermogen. Nog steeds zijn we dé financieel specialist als het om scheiden gaat en kenmerkt onze werkwijze zich altijd door een prettige, praktische en informele manier van communiceren met elkaar. Wij zijn er trots op dat klanten onze dienstverlening al tien jaar belonen met een hoge klantwaardering. En ambitieus en gedreven als we zijn, maken wij ons ook de komende tien jaar sterk voor de best mogelijke kwaliteit en de belangen van onze klanten", aldus Leon van Laarhoven, De Scheidingsplanner Oss.

Samenwerking
Volgens hem draagt de prettige samenwerking met Financieel Adviesbureau Vos ook zeker bij aan het succes van de afgelopen tien jaar. "De onderlinge uitwisseling van kennis draagt bij tot een meerwaarde voor onze gezamenlijke klanten. Deze unieke samenwerking heeft namelijk geleid tot een versterkend effect." Zowel Huub Vos als Leon van Laarhoven zijn lid van de landelijke vereniging FFP (Federatie van Financieel Planners, kijk ook op www.vooruitkijken.nl). Vanwege deze lidmaatschappen en de permanente educatie blijft de dienstverlening van hoogwaardig niveau.

Eén aanspreekpunt
"Heeft u te maken met een scheiding, dan kan er een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden gemaakt met Van Laarhoven. Bij voorkeur probeert De Scheidingsplanner Oss samen met u tot gezamenlijke afspraken te komen teneinde het gehele scheidingstraject succesvol af te ronden. U heeft de beschikking over één aanspreekpunt voor al uw scheidingsvragen. In het geval de communicatie tussen u en uw partner het niet toelaat om samen tot afspraken te komen, worden uw belangen eenzijdig en vakkundig behartigd", aldus Van Laarhoven. In dat laatste geval voert De Scheidingsplanner Oss namens u de gesprekken met uw partner. Meer informatie via (0412) 64 97 83 of e-mailadres oss@scheidingsplanner.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant