Afbeelding

'Merry Christmas: samen genieten en samen delen'

Zakelijk 321 keer gelezen

OSS | 'Van de gedekte ontbijttafel tot een heerlijk diner, met Kerstmis zijn we graag bij elkaar met familie en/of vrienden. Christian Chocolaterie en Patisserie is hiervoor druk bezig en heeft weer verschillende lekkernijen bedacht die u tijdens de feestdagen kunt gebruiken voor een smaakvol kerstfeest. Natuurlijk is het ook leuk om een chocoladegeschenk te geven aan familie of relatie.

Bij een kerstontbijt hoort natuurlijk een Moskovische tulband en onze kerststol welke wij dit jaar feestelijk verpakken met een snijplank van bamboehout.
Voor bij de koffie en thee hebben we een grote variatie aan feestelijke taarten. Een aanrader is de Jingle Bell kersttaart; een chocoladecake gevuld met zachte melkchocolademousse, slagroom en frambozen, overgoten met zachte rode chocolade en gedecoreerd met een kerstman. Een pure chocolade kransenboom gedecoreerd met cranberry's is een ware traktatie; sierlijk op de kersttafel en heerlijk om te delen. Natuurlijk is er ook een variant in melkchocolade. Deze is gedecoreerd met krokante chocoladeparels. Bij ons vindt u een grote variatie aan kerstchocoladegeschenken, zoals sneeuwpoppen, kerstballenplateau en kerstengelen. Alles in stijl afgewerkt en feestelijk verpakt natuurlijk.

Desserts
Als afronding van het diner hebben onze patissiers weer een paar heerlijke desserttaartjes bedacht. De kerstboltaart bijvoorbeeld is een boltaartje wat is gevuld met een mousse van Griekse yoghurt gecombineerd met een frambozen-crémeux en een zachte melkchocolademousse, overgoten met zachte frambozenchocolade, gedecoreerd met framboos en knapperige chocolade.

Wij wensen u een smaakvolle Kerst!'

Team Christian Chocolaterie Patisserie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant